Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem bunkóság, hogy a párom nőnapra egy szál
virágot sem vett?
Mennyi primitív ember van itt, édes Istenem! De ahogy elnézem a kérdezőt, ahogyan reagál a válaszokra, meg is érdemli.
2014. márc. 9. 01:22
Nőnap, Valentin-nap, Névnap, teljesen felesleges ünnepek, valami barom kitalálta, hogy legyen. A születésnap az más, ott tényleg ünnepelsz valamit, vagyis inkább megemlékezés, egy évforduló. De hogy valami agyalágyult kitaláűta pl. hogy minden névhez random hozzárendeli az év egy napját, hát azon mit kéne ünnepelni? Ez a Nőnap is mi, Semmi személyes kötődés, az összes nőt ünnepeljük? Akkor most minden nőnek az utcán dobjak a szájába egy szál virágot akivel találkozom?
2014. márc. 9. 06:27
Férfinapon fel szoktad köszönteni? Mert van ám olyan is, persze azt mindenki leszarja, sőt sokan a létezéséről sem tudnak! Amúgy meg egy kommunista "ünnepnap" ez.
2014. márc. 9. 08:22
Én kaptam virágot, és csokit is. 2 éve vagyunk együtt:)
Szóval szerintem bunkóság, legalább egy szál virág..mennyi az 200-300ft? vagy legalább egy sms, szerintem igazán nem halt volna bele. Amúgy is, szerintem a "kis apróságokból" lehet leszűrni, hogy ki mennyire szeret.
2014. márc. 9. 09:02
Ha egyébként szülinapon, karácsonykor stb. felköszönt a párod, és olykor spontán is kapsz valamit, elnézhető, habár rosszul esik.
Ha viszont más szempontokból is "feledékenyebb", hanyagol, akkor azon komolyan elgondolkoznék.
A névnap, Valentin stb. nem ünnep, hozzászólók, ha egyébként figyelmesek vagytok a társatokkal, akkor jó, de ez az esetek nagy százalékában csak KIFOGÁS, hogy ne adjatok a másiknak semmit.
2014. márc. 9. 10:05
26/28 A kérdező kommentje:
21-es válaszoló, ahogy elnézem a válaszokat, az egyik legprimitívebb választ Te adtad, ugyanis ha nem tudod a lényeget kiolvasni belőle, az elég nagy gond.
Az a problémám főként, hogy az eddigiekhez képest úgy érzem, elhanyagol.
Na mindegy, vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit.
lehet csóri párodnak csak egy szäl virágra volt pénze és azt egy másik lány kapta :DD
2014. márc. 9. 12:10
Én kaptam csokit, virágot és egy könyvet amit mar nagyon szerettem volna. Pedig 6 éve vagyunk együtt. Szerintem a férfi nap is fontos. De gyanítom azért van olyan nagy felhajtás nőnapkor mert mi tudunk világrahozni embereket. A férfi is kell ehhez de legtöbbször elég két rántás és már meg van a nő meg 9 hónapig szenved egy kisemberrel a hasában. Aztán egy fájdalmas szülés. De próbálják ki a férfiak mondjuk egészben kisz@rni egy 5kg-s görőgdinnyét. Amúgy meg kedves kérdező jogos hogy rosszul esett mindenképp tedd szóvá.
2014. márc. 13. 17:37
Kapcsolódó kérdések: