Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lesz annak párkapcsolata,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz annak párkapcsolata, aki egész nap a gép előtt ül? Miért kockul ennyi srác és lány is?

Figyelt kérdés
Az öcsém pl. ahogy hazaér a suliból, kb. 4-re, hajnali kettőig ott dekkol a gép előtt és játszik (LOL-al) vagy facebook-ozik. Pedig jóképű gyerek és jó testalkatú. Mondom neki menjen le házibulikba, csajozzon, mindig mondja, hogy jó, de sosem tesz érte semmit. És Ő és az összes haverja még szűz és tudom hogy ez nagyon zavarja, de mégsem lép semmit az ügyben. Azzal indokol, hogy szerinte a mai lányok k*rvák és inkább gépezik, mert az legalább szórakoztatja.
2014. márc. 8. 00:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Csillagvirágom, nem fiút írt az őszinte válaszoló, hanem azt, hogy "fú". Érdekes, hogy esetleges művelt ember létedre nem olvasol el rendesen egy-egy mondatot.
2014. márc. 8. 01:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Ááááá... Bocsi, 13 colon 1080p nézem és már egy kicsit

összefolyik a kép. Tudod, az agy ilyenkor pótolja a hi-

ányzó részeket... és ez esetben rosszul. Tényleg én ké-

rek elnézést, ezt nagyon csúnyán benéztem.

2014. márc. 8. 01:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Én azt nem értettem, hogy komolyan egy darab randi után lemondtál arról, hogy barátnőd legyen...?

és azt gondolod, hogy az a feladatod, hogy lesd a kívánságait? O_o

2014. márc. 8. 01:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mégpedig azért, mert számomra olyan erőltetettnek tűnt az egész, egyáltalán nem volt olyan érzésem, mintha ez természetes lenne.

És mindenki azt gondol erről, amit akar, nem igazán érdekel.

2014. márc. 8. 01:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Vannak alap dolgok, amiket egy nő elvár(hat), de ez egy

más téma. Az, hogy minden a s*gge alá legyen téve, az már

újkeletű dolog... És ezt nagyon nem díjazza a férfinép.

Sőt, az mostanság az elismert, ha egy nőnek van normális,

becsületes állása/munkahelye/jövedelme (kivétel, ha nem

tanul még, bár olyannal én nem kezdenék, koromnál fogva).

Manapság ez elfogadott, régen ugye a férfi tartotta el a

nőt, de akkor még tanyavilág volt, illetve olyan fizetés,

ár, életmód, hogy ez kivitelezhető vol....

2014. márc. 8. 01:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#6: Ment a zöld kézjelzés.

#13: Miért ne mondhatna le róla? Mi, kanok olykor sokkal jobban a szívünkre veszünk egy visszautasítást, mint a nők, és igen, a férfiaknak valóban árgus szemekkel kell lesniük a nő kívánságait, külöben repül. Nagyon sok nő felületes kapcsolatra épít és ennek mi férfiak isszuk meg a levét.

#14: Valóban erőltetettek az olyan tanácsok és annak megvalósításai, hogy menj el buliba, csajozz, ismerkedj stb. Egyre több férfinak kevésbé megy az ismerkedés, mert a nők nagyon sokszor megugorhatatlan elvárásokkal rukkolnak elő, és éreztetik a férfiakkal, hogy ők bizony ISTENEK. Ezért mi úgy tekintünk rájuk, mintha valóban istenek lennének. 2014-ben eljutottunk oda, hogy már szinte egy átlagos srácnak is alig jut egy igazán komoly, dekoratív barátnő (félreértés ne essék, nem kirakott csöcsökre gondolok). Van a férfiak körében egy úgymond "felső tízezer", akik bármikor bárkit megkaphatnak, és a nők pedig széttárt lábakkal röhögve ugranak az ölükbe otthagyva a biztos párkapcsolatot. Sajnos ez van.

2014. márc. 8. 01:53
 17/20 anonim ***** válasza:

na most akkor szolnék én is néhány szót:

1 rengeteget próbálkoztam de az egyetemi évek alatt nem jött össze

2 és már nagyon kezdem unni az egészet, olyannak érzem már magamat mint egy hajhabtalan koldus lassan rosszul érzem magamat mar attól is ha csak rá gondolok

3 sokat ülök a gép előtt meg lehet ....

a) elsőd leges célom az lenne, hogy fejlesszem magamat,

megvalósítsam terveimet és az álmaimat

b) de sajnos a sok elutasítás hatására , főleg meló után mar nincsen kedvem semmihez, céltalanul kattintgatok össze vissza...

néha úgy érzem , hogy csak egy kapocslat menthetne ki ebből a vegetatív állapotból de őszintén néha, egy is szex is orvosolhatna az egészét ha találnék olyan személyt ki tetszik és szinten akarna a dolgot

2014. márc. 8. 02:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem egy kapcsolat kell ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat...egy jó kapcsolat segítheti, egy rossz meg nyűg.
2014. márc. 8. 09:39
 19/20 anonim ***** válasza:
egy rossz kapcsolatban de nem ülnek ha semmiképp nem lehet megjavítani de viszont így, hogy még soha nem volt még szarabb
2014. márc. 8. 10:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Hm, elég sokat játszok, barátom talán még többet, de együtt vagyunk és boldogok vagyunk, van életünk mellette, csomó mindent csinálunk. Mondjuk tényleg vannak olyan kategóriájú kockák akik számára CSAK a lol meg a dota létezik, őket én se értem. De nem kell szidni mindenkit aki gamer.

19/L

2014. márc. 8. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!