Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 évesen azzal szembesülök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen azzal szembesülök, hogy amíg környezetemben mindenkinek sikerül összejönnie valakivel, nekem sehogyan sem megy, bárhogy próbálkozom. Mit tehetnék hogy esetleg nekem is legyen valakim, akivel nem csak futó kapcsolatom lehet?

Figyelt kérdés

2014. márc. 8. 00:23
1 2
 11/16 C0r3 ***** válasza:
Nyugi :) Én is 16 vagyok, és 19éves koromig nem is lesz barátnőm. (Mondjuk ez a sulim miatt van.) Ha nagyon szeretném összejöhetne pár lánnyal, de szerintem felesleges elkapkodni a dolgokat :)
2014. márc. 13. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem, soha nem lesz párod. A helyzet az, hogy MO-n mindenki párban él, csak te vagy egyedül. Én a helyedben, külföldre mennék, vagy valahová máshová.
2014. márc. 14. 00:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Vannak "futó" kapcsolataid? De örültem volna azoknak is 16 évesen!
2014. júl. 20. 11:28
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 eddig egyetlen futó kapcsolatnak is szinte nehezen mondható "sikerem" volt, 4 nappal
2014. júl. 20. 23:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Értem. Hát mennyire társkeresőzöl? Ott szinte minden lány komoly kapcsolatot keres, saját bevallása szerint (az egész internetre általában jellemző ez), ha meg épp nem, akkor általában nőt keres, vagy harmadik embert magukhoz.
2014. júl. 21. 15:25
 16/16 A kérdező kommentje:
kipróbáltam már mindenféle társkeresőt... eddig ott se sikerült semmit összehoznom
2014. júl. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!