Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2011 óta sosem volt ilyen gondom, miért pont most?
Figyelt kérdés
2011 szeptember óta nem volt barátnőm, olyan jól elvoltam, randizgattam, ismerkedtem, stb... időközben megismertem 1 lányt 2011-ben, aki a legjobb barátom lett, amivel nincs is gond, de 2013 nyarán elkezdtem érezni iránta többet. Tudni kell rólam, hogy nagyon válogatós vagyok.... viszont ő annyira megfogott tavaly, hogy szerintem belészerettem, amit nem akartam... 1 szó, mint 100, pár napja majdnem lefeküdtünk egymással, volt minden, csak szex nem. S engem most az zavar, hogy ismét azt érzem, hogy szeretem. Mint említettem, válogatós vagyok... viszont vele eltudnám képzelni, hogy a barátnőm lenne, elmúlt években többször is együtt aludtunk, meg közös programok... de most nem tudom mi tévő legyek. Neki 2011 óta barátja volt, ezért sem kezdeményeztem, de most nincs, szerintem emiatt is történt meg az, ami... időt hagyok neki, hogy megeméssze, ami közöttünk történt, de az eset óta rám sem ír, meg semmi, mondjuk én sem..ez gond? jajj mnind1, értitek, tanácsot szeretnék kérni tőletek, köszi!2014. márc. 7. 22:55
11/15 A kérdező kommentje:
Démon, miért is?
2014. márc. 7. 23:38
12/15 anonim válasza:
örülj neki baz_meg hogy van 1 nő aki rádnéz egyáltalán és még addig is képes a büszkeségét eldobni hogy leszopja a farkad mert te úgy kívánod .... egyrészt nem szép dolog játszani másnak az idejével, érzelmeivel másrészt meg nem kell fényezned magad.
Ha ő kell neked felszeded oszt kész, ha meg nem kell akkor azon a csoda se fog segíteni, akkor meg megint minek szórakozol vele... idióta
13/15 anonim válasza:
hát én nem hiszem, hogy egy lánynak több idő kell-e feldolgozni egy kapcsolat végét, mint egy fiúnak. Mindkét esetben kell idő. Azt, hogy most mi van köztetek, megtudhatod mint barát is... beszélgessetek róla. Ha úgy néz ki hogy nagyon megviselte a szakítás, akkor meg megbeszélhetitek ketten, hogy adjál-e neki időt, vagy barátkoztok tovább?
14/15 A kérdező kommentje:
áhh f***, hagyjuk a fa****, ilyen démon szerencsétlenek üzenetével sokra nem megyek, biztos valami kövér disznó lehet, várok, amit tehetek... Köszönöm, mert volt pár értelmes tanács. Üdv, és jó estét!
2014. márc. 8. 02:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!