Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadtassam el vele és magammal a kis melleim?
nekem pl. kifejezetten a kisebb mellű lányok tetszenek, akik formásabbak, sportosabbak, mondjuk izmos, szép lábai vannak és kis mellei. A nagy mellek nem az, hogy taszítanak, de számomra közömbösek + általános tapasztalat, hogy a nagy mellű lányok zöme nem véletlenül nagy mellű, magasabb a testzsír arányuk is egyben.
De ettől függetlenül se néztem soha a mellméretet, én inkább arc, popsi, lábak alapján döntöttem. A mellméretet figyelembe se vettem soha párválasztásnál.
De pl. a legjobb barátom mellméret-függő, neki az elsődleges szempont egy nőnél a kiválasztásnál. Még akár egy kifejezetten ronda, vagy molett nő is tetszik neki, ha annak nagy melle van.
Szóval én is csak azt tudom mondani, hogy keress hozzád közelebb álló felfogású srácot, mert ezzel egy nőt kompletten ki lehet készíteni, ha a mellméretével zaklatják.
Mr. Truth igen értem :D
Nem igazán szeretném elhagyni igazából. Van egy 4 éves fiúnk is, aki most kezdi megszokni, hogy együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!