Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen ebben az országban jó csaj?
Baromi irritáló, hogy ebben az országban nincsen jó csaj. Akik szépek, azok buták. Akik okosak, azok nem kedvesek. Akik kedvesek, azok nem szépek. Kő, papír, olló kb. Megmondaná valaki nekem, hogy a csajok miért ennyire eszméletlenül igénytelenek testileg és lelkileg is? Esküszöm életemben nem találkoztam csak egy okos lánnyal, 3 kedvessel, meg 10-20 széppel. A többit lehúzhatom a wc-n, mert egy egyenmaszlag pondrók voltak.
Másrészt meg annyira nagyra vannak magukkal a lányok, mintha ők annyira értékesek lennének, közbe meg ki kell őket rugdosnom a fenébe, aztán meg vannak lepődve, hogy 3 hét után kidobom őket. Meg vannak lepődve, hogy semmit nem tettek le az asztalra és ezt én nem is értékelem. Na mindegy. Ennyit érnek.
Tegnap, 19:02
Istenem,mintha magamat hallanám! Nálad a pont!!!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!