Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap telt el hogy vége és minden percben rágondolok, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Azert szakitott velem mert osszejott egy regebbi fiujaval nem tudom miert stb.. Valoszinu megis csalt vele, de en megis ugy vagyok h visszaakarm szerezni minden aron. Egyreszt azert mert beakarom bizonyitani magamnak h visszatudom szerezni, masreszt nem veszekedve lett vège mèg talalkozni is akart velem de en mondtam h semmikepp meg h teljesen megakarom szakitani a kapcsolatot vele, ami vegulis igy is tortent mert 1 honapja nem beszelunk. Szerintetek van esely? Jo otlet a tudtara adni valaki mas altal mondjuk h en meg mindig szerelmes vagyok, es ha esetleg problemaja van a sraccal visszajohet? Egy probat meger vagy felejtsem el?2014. márc. 7. 13:47
11/11 A kérdező kommentje:
"Bár szerintem nincs annál jobb visszavágás mintha túllépsz a dolgon és elfelejted. "
Ezt a hozzászólást külön köszönöm ez igazán erőt adó, ezért éri meg ide feljönni néha-néha egy kis "tanácsér" :)
2014. márc. 7. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!