Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőm nehezebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm nehezebben nedvesedik be az azt jelenti, hogy nem kíván már annyira mint a kapcsolatunk elején?

Figyelt kérdés
A kezdetekkor épphogy hozzáértem és már egyből nedves lett, nem mintha bajom lenne a hosszabb előjátékkal sőt :) csak érdekel az oka, hogy csak a megszokás vagy talán tényleg kezd rám unni. Saját bevallása szerint egyre jobban kíván és nem is kedvezményez kevesebbszer együttlétet. 6 hónapja vagyunk együtt, szexuális életünk nem rendszeres. Van, hogy egy hétig nem tudunk találkozni, van, hogy napi 3-szor csináljuk, átlagban heti 2-3 alkalom azért szokott lenni. 25 évesek vagyunk, értelmes véleményeket előre is köszönöm.
2014. márc. 7. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak nők, akik nagyon hamar nedvesednek és vannak akik alig. Nem hiszem hogy kevésbé kívánna, nem érdemes ezen agyalnod! Használjatok síkosítót és élvezzétek egymást!;)
2014. márc. 7. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez most olyan, hogy te neked is mindig feláll egyből, ahogy hozzád ér? Gondolom nem, gondolom van, amikor több simogatás kell puszi stb. mire felizgulsz. Na ez is olyan.
2014. márc. 7. 13:31
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 logikusan hangzik erre már én is gondoltam
2014. márc. 7. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy éppen stresszes korszakban van vagy ha szed fogamzásgátlót, az nem megfelelő stb... vagy csak éppen így működnek most a hormonjai. Vannak a nők életében periódusok amikor kicsit kevesebb ösztrogén szint termelődik. Ne aggódj. Mint ahogy előttem írók javasolták, próbáljátok ki a síkosítót, meg persze hosszabb előjátékot.
2014. márc. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!