Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyam mondjam meg?
Van egy lány, aki tetszik az osztályomban. Sokszor ülök mellette, jól elszórakoztatjuk egymást, jól kijövünk. Hogyan mondjam meg neki, hogy tetszik?
Trollok kíméljenek.
2.vagyok,ez is jó, TNT-s:) De ez a dal kicsit másról szól de ez a rész szerintem ide passzol:)
" Nem találok szavakat, hogy mondjam el
Ha újra az ajtóban állsz
Biztos nem találok szavakat
De érezned kell, megtenném, bármit kívánsz"
szerintem nem kell rögtön vallomással kész tények elé állítani, az ilyen hirtelen jött vallomásra csak akkor fog jól reagálni, ha ő is biztos az érzéseiben. Érdemesebb elhívni valahova, vagy ilyesmi, és valahogy finomabban közelíteni. Bár ez az életkortól is függ, nem lehet tudni, hogy 10 vagy 18 évesek vagytok-e.
Annyi még, hogy pl. olyannal próbálkozhatsz, hogy rendszeresen bókolsz: szép, csinos, ilyenek. Akkor biztos elkezd rád fiúként tekinteni, és nem csak barátként (persze nem tudjuk, hogy jelenleg hogy tekint rád, lehet, hogy neki is tetszel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!