Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de gyogypedagogus raadasul kerul is?
Ez a 20 ik kerdesem tudom.. de mar multhet kedd ota nem lattam .. egesz idomben a suliba az ajto elotti padon ulok es varom hogy jojjon !!!! de nem jon... es amikor bent kene lenni a fejlesztobe helette pedig egy ven tanarno ul ott...en meg ugy probaltam a tuttara adni annak a gyogypedagogusnak hogy szet vagdosstam a kezem... amit NAGYON megbantam.. de kerul.. nem jelolt vissza facebokon sem..
arra is gondoltam hogy az iskolaban a r*bancok ra masztak es azer nem jar be... persze azok mindenkire ramasznak... minden fiut olelgetnek.. minden honapbsn massal jarnak es 80% mar 13 evesen nem szuz..de nekem o az ELSO szerelmem es nagyon szeretem.. nem csak fellangolas.. azthiszem hogy hallgato meg .. egyetemista... es regen egy csomoszor lattam a suliban de mar nem jar be !! penteken kellet volna egyik dixlexias baratnomnek fejlesztot tartani en vartam a mellete levo terembol hallgatoztam es leskelodtem de csak a volt osztzly fonokom volt az ..ELEGEM VOLT !! mit tegyek ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!