Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szűz srác vagyok a barátnőm 57 éves és szeretne velem lefeküdni, de mikor legutóbb próbáltuk nem voltam képes erekcióra, nem tudok szexuális vágyat is érezni iránta, mi tévő legyek?
A barátnőm 57 éves, 97 kg körül mozog ...
22f
# 31:
Önbizalmad van? Mennyire megnyerő a stílusod? Határozott vagy és férfias? Haverjaid nem tudtak tanácsokat adni?
# 33:
Nem a külsőre gondoltam az alatt, amikor azt kérdeztem, hogy férfias vagy-e, hanem a viselkedésedre.
Igen, manapság az bónusz pont, ha első körben bunkó vagy. Esküszöm én az első komolyabb barátnőmnek úgy tetszettem meg, hogy első este, amikor egy baráti társaságban voltunk, oda akart csúszni mellém, mert elmentek közülünk páran és én azt mondtam neki, hogy "vissza mennyé!" :D Na ebből egy majdnem három éves kapcsolat lett.
Hozzáteszem, hogy amikor később egy kicsit papucs módba kapcsoltam, akkor kezdett el romlani az egész. Amíg bunkóbb és távolságtartóbb voltam, odáig volt értem.
# 35:
Nyalizni? Miért kéne nyalizni? Látod, meg is van a probléma forrása.
# 37:
Remélem ezt majd a tapasztaltabb kollégák megcáfolják. Én nem így gondolom, de nincs elég strigulám.
"A barátnőm 57 éves, 97 kg körül mozog ..."
Tud az még mozogni? Egyébként orbitális kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!