Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen csókolóztatok először?
Figyelt kérdés
milyen volt?megbántátok?a partneretek hány éves volt?2014. márc. 4. 22:08
1/15 anonim válasza:
10 körül.
de rendes igazi 15 évesen (barátnővel)
2/15 anonim válasza:
20 évesen, még nyár végén
ő 19 volt
dehogy bántam, jó volt :) illetve a kapcsolatot igen, mert hamar vége lett, és a csóknál tovább aztán nem is jutottunk :( de magát a csókot nem :)
20/F
3/15 anonim válasza:
15, szar :D , nem, összekötött minket,18
5/15 anonim válasza:
22(!!), szar volt, nem bántam meg, ő 20F volt.:)
6/15 A kérdező kommentje:
nyelves csókra gondoltam
2014. márc. 4. 22:13
7/15 anonim válasza:
én 17 a csaj 18
jó volt, nem bántam meg
8/15 anonim válasza:
7-8 evesen egy striptease tancosnovel, es igen, nyelvvel. Bar akkor meg nem nagyon tudtam, hogy azt is lehet hasznalni. Na mind1, furcsa story. Az elso rendes az 17 evesen
21f
9/15 anonim válasza:
17 évesen , isteni volt (első csók) , nem bántam meg , azóta is a barátnőmmel folyamatosan dejavu érzésnek élünk :D Barátnőm is 17 volt.
10/15 anonim válasza:
15 évesen, egy panel lépcsőházban, a lány 16 volt... igazából csak gyakorolni akartam, arra meg tökéletes volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!