Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem aludhatok azzal akit szeretek?
Nem értem, miért nem engedik meg a barátom szülei, hogy együtt aludhassunk :( .. már 1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt :( .. de viszont tavaly nyáron mikor fél éve voltunk együtt akkor meg meg engedték mikor kirándulni voltunk :( .. mit mondhatnánk nekik, vagy mit kellene tennünk, hogy lassák hogy nem vagyunk kishülyék :((
-Ha szidni akarsz ne válaszolj, csak normális választ várok.-
AludhatNÉK.
Nem azért nem engedik, mert kishülyéknek tartanak, hanem mert még korai.
Én is hasonlóan voltam vele, és 20 évesen sem engedték a barátnőm szülei, pedig akkor már bő 3 éve együtt voltunk.
Meglátásom szerint, ha valamelyik szülő kategorikusan megtiltja az együtt alvást két 17 éves fiatalnak egy év párkapcsolat után az együttalvást, annak mondhatsz akármit, úgysem ér semmit, mert ő nem tart titeket gondolkodó embereknek(tételezzük fel, hogy felelősségteljesen tudtok viselkedni, gondolkodni, nem önmagatok szerint, hanem objektíven nézve).
Szóval kitartást tudok kívánni.
21F
7.edik válaszoló, bocs nem jártam magyar suliba nemtudom tökéletesen a helyesírást magyarul ...
Ouu az nemjo :S... és köszi szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!