Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ne legyek öngyilkos? 26F
Ne legyél már öngyilkos, az nem jó móka. Inkább játssz, nézzél filmeket, írj verseket/műveket, stb., de semmi esetre ne öld meg magad!
Az öngyilkosság bűn.
Most komolyan egy NŐ miatt? Egy nő miatt?! Persze én is voltam már szarul ilyen miatt, de csak pofán kell magad csapni ilyenkor, hogy ''he, öcsém, kelj fel de má'!'' :D
Ha nem indulsz mélyről, hogyan értékeled a jót? A másik meg: igen, a világ ilyen... de ha egy ideig romlik is, egyszer úgyis jóra fordul minden, a rosszaknak rosszra...
Sokan olyanok, mint én: társaságban meghülyülnek, de normálisak akarnak lenni, csak a sok született marha közt nem lehet érvényesülni
Nekem ilyen állapotaimban jöttek be mindig a dolgok.
Kiálts Istenhez!
„Aki reménység ellenére reménykedve hitte, hogy sok népnek atyjává lesz, a szerint, amint megmondatott: így lészen a Te magod.” Róma 4,18.
-a sorsod meg van írva előre, és Ő nem tervezte úgy senkivel sem, hogy megölje magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!