Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 16 éves lányba. Mi a véleményetek? 28/F
Hat figyelj en 16 voltam amikor a parom 24. Ma napig egyutt vagyunk es boldogok vagyunk egyutt en 19 vagyok o meg 27..
Szoval en ugy gondolom h nem kor fuggo hanem inkabb azon mulik h te mennyire v turelmes es o mennyire erett
17 voltam amikor összejöttem az akkor 29 éves párommal.
Már 8 éve vagyunk együtt, 5 éve együtt élünk, 3 éve házasok vagyunk és nemrég volt 1 éves a Kisfiúnk.
NIncs lehetetlen! :)
Az, h nagy király vagy ha összejössz vele :D 20/f
Te lehetsz neki az első az nagy megtiszteltetés sztem:D
13-as! Ha szemet vet rá, akkor nem a heréjét kell kiszedni, hanem a szemét. Ám ha csak a fél szemét veti rá, akkor csak a fél szemét kell kiszedni. 😂Kiherélni csak akkor kell, ha azt használta valamire mondjuk aljas dologra, akkor... Talán a szemével még nem csinál olyan szőrnyű gonoszságot ezért ez még talán önmagában nem olyan nagy dolog. 😂
(F).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!