Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek, ha egy rég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, ha egy rég ismerkedik neten egy pasival, aki üzent neki, viszont az első személyes randin lefekszenek egymással mert annyira kívánják am ásikat, abból még lehet komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én nem szoktam azonnal ágyba bújni senkivel, és eddig mnidig görcsötem is ha új embert ismertem meg, de vele olyan volt, mnitha rég ismerném, és egyikőnk sem volt ideges, olyan temrészetesnek tűnt. Kívántuk egymást, inkább ő hozta fel a témát, nagyon jó volt a szex, sőt éreztem h beleremegünk, hogy a csókjaimat is kívánja, és lelkileg is.

Ő volt az kai felkeresett, szó nélkül megadta e mail cimét és telefonszámát,

folyton azt mnodja h én vagyok számára a tökéletes nő, képes volt győrből zalaegerszegre jönni késő este egy hirtelen pillanatában, csakhogy láthasson, fél 12 től éjjel háromig velem volt, pedig lázas volt, egész nap laig laudt és másnap ment dolgozni. ő vállalkozó, mnodjuk ő szabályozza a dolgait, de már voltak elmaradásai.

Rengeteget mesélt önmagáról, sok fotót küldött, szeretkezés előtt ésk özben után isj ót beszélgettünk, az aktus előtt sokáig zenét hallgattunk, ő lefordította nekem az egészet, a szerelemről szólt,

szállodába is akart vinni, és mondta ha dolgozni kell mennem elvisz melóba.

Simogatta a kezemet, az arcomat és mondta h majd énekeljek neki. Mikor beszéltünk a szemembe nézett, de mikor elpirult párm ondatomon akkor lesütötte a szemét, elvörösödött és mosolygozz, szexk özben is frelszabadultan nevetett, mint aki ha nem is akarja de dőlt belőle. és annyiraé élvezte, gyengéd volt és sokáig csinálta.

nem csak durr bele, és folyton kérdezte hogy a jó nekem.

Lehet ebből komoly kapcsi?

Én szeretném, előtte ő is mondta h szeretné, tegnap taliztunk, azóta nem beszéltünk, mert solgoztam aludtam én is...de várom h jelentkezzen. :)

ő azt mnodta nekem tali előtt, h őt nem zavarja sőt szereti ha vagány egy csaj és ha kíván valakit akkor miért lenne rossz a gyors szex?

mikor simiztem arcát, száját, becsukta szemát, és mondta ne hagyjam abba, akkor biztos érzéki ember :)

még a biztonsági övemet is segítette becsatolni, ésam ondtah ír nekem egy cédét :)

2009. dec. 12. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez olyan szép mint egy mese! Szerintem mese az egész. Kicsit informáld le az új barátod, minden téren. Anyagi, családi, volt kollégák, volt barátnők. Vállalkozó akkor a cég helyzete, lehet ez is kamu. Figyelj oda nagyon!
2009. dec. 12. 19:35
 12/16 A kérdező kommentje:

nem hinném, mert nem regélt sokat a munkájáról, csak zenéről beszéltünk, meg az érzelmekről, az adatlapjából tudom h vállakozó, és h mennyit keres kb.

Ja és látszik ak ocsiján, ruháján, parfümjén, telefonján stb h tényleg jól keres.

Bár ez csak anyagiak, nem az al ényeg nekem, de az sem elhanyagolható szempont, a mai világban pénz ésm unka nélkül nem lehet élni.

a lényeg hogy édes nagyon :)

nincs sokat gépnél, dolgozik, alszik, kondizik, autóját bütyköli, ha neten van akkoris csak e mail, msn, meg al ove.hu, de ott már hibernálta magát, azaz fenn van csak nem hagynálja oldalt, mert inaktiv módra van állítva, így ő sem tud csinálni semmit az oldalon, meg neki sem tudnak írni, még mielőtt találkoztunk ovlna, de már dumáltunk akkor állÍttta át.

mintha már nem akarna ismerkedni mással.

Végülis ő keresett meg, ő üzent nekem, és ő adta meg a számát magától, ő akart talizni, és ő utazott órákat száz kilométereket

holott laig laudt valamit és műsnap meg ismét meló.....

sőt még lassan is vezetett, mert melékezett rá h mnodtam h rosszúl vagyok a kocsiban hosszú távon

amikor együtt ovltunk akkoris azt mnodta nekem h élőben is tetszem, és h szexi vagyok, meg mniden porcikám tetszik neki

akkor biztos igaz volt és azóta csak nem gondolta meg magát

rmei azért üzen

bár tali előtt maikor irogattunk egymásnak, akkor sem írt sok levelet mailre, de azért néha válaszolt

remélem tényleg csak elfoglalt vagy fáradt, még beteg is volt nemrég

2009. dec. 13. 08:31
 13/16 anonim ***** válasza:
lehet h benne van valami "fánkos mulatságban":)
2009. dec. 14. 09:17
 14/16 A kérdező kommentje:
mit értesz ezalatt?
2009. dec. 14. 09:18
 15/16 A kérdező kommentje:

csak nanyit üzentem neki mailbe, hogy hallgasson meg pár zenét, amit belinkeltem neki

meg küldtem új fotót ahogy ezelőtt igértem (szexit) eddig az összes fotóm tetszett neki és élőben is zat mnodta h tetszem neki

2009. dec. 14. 09:21
 16/16 A kérdező kommentje:

keresett, akkor tényleg olyan, amilyennek mondja magát, ha van valami akkor elmondja, és tényleg azért ovltk épes nenyit utazni mert komolyan akar valamit

nem véletlenül inaktív az ismerkedős oldalon :)

örül ha szexi képeket (is) küldök magamról) és szeretne még talizni velem

hál istennek :)

2009. dec. 16. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!