Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen emberre milyen jelzőt tudnátok mondani?
olyanra aki azzal fenyegeti a párját hogy öngyilkos lesz ha nem megy át hozzá és nem alszik ott nála...egyszer már öngyilkos lett és többször is ezzel fenyegeti,zsarolja a párját
milyen jelző van egy ilyen emberre?
Kijavítanám a sok okoskodó barmot:
Nem csak azaz illető szánalmas, aki ilyennel fenyegeti a párját, hanem az is, aki egy ilyen szerencsétlennel szóba áll. Zsák a foltját ugye... vágod kérdezőcském ? :))
Velem ezt közölné a párom hogy öngyi lesz ha nem alukálok nála.. Hát kiröhögném azt tuti. Aztán ha befejeztem szakítanék is vele a következő levegővel.
Az ilyen szánalmas férgek nem alkalmasak párkapcsolatra, mentálisan gyenge emberekkel pedig nem járok. Én lenézem az ilyeneket, szóval inkább nem is folytatom.
engem az érdekel,hogy az orvosi kifejezése mi?
ha van ilyen,mert mi már az összeset kimerítettük...:/
agresszív,zsaroló,zaklató,bántalmazó...és ha nem ír vissza neki a párja akkor már ilyenekkel jön és meg is csinálja tehát nem csak mondja
Érzelmi zsarolás? Egyébként meg egy idióta. Ha nekem mondaná ezt a párom, azt mondanám; hajrá
Mondjuk ha megtenné lehet lenne némi lelkiismeret furdalásom...
Ha tényleg tett már ilyet, akkor valami agykurkász valóban kéne neki
De miért nem szakítasz vele? Miért jó az neked ha lelkileg terrorizál? Szakkifejezést akarsz? Elmebeteg, pszichopata.
Ne aggódjál, nem a te lelkeden fog száradni, de ha mellette maradsz, akkor csak pokollá teszi az életed.
Légy bátor és lépj le tőle.
Rá illő orvosi kifejezés: Zombi, élőhalott
Komolyra fordítva a szót, pszichés problémája van. Nem mondanám féregnek, mert pl. a szellemi fogyatékosok sem tehetnek arról, hogy olyanok, amilyenek. Ez már beteg ember. Mindenesetre ajánlom Susan Forward Érzelmi zsarolás című könyvét. Jól leírja a prbolémát. Ha továbbra is folytatódik, hívj egyből pszichiátert, emrt ez akár klinikai eset is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!