Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen emberre milyen jelzőt tudnátok mondani?

Figyelt kérdés

olyanra aki azzal fenyegeti a párját hogy öngyilkos lesz ha nem megy át hozzá és nem alszik ott nála...egyszer már öngyilkos lett és többször is ezzel fenyegeti,zsarolja a párját

milyen jelző van egy ilyen emberre?

2014. márc. 1. 22:18
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Kijavítanám a sok okoskodó barmot:

Nem csak azaz illető szánalmas, aki ilyennel fenyegeti a párját, hanem az is, aki egy ilyen szerencsétlennel szóba áll. Zsák a foltját ugye... vágod kérdezőcském ? :))

2014. márc. 1. 22:25
 12/24 anonim ***** válasza:

Velem ezt közölné a párom hogy öngyi lesz ha nem alukálok nála.. Hát kiröhögném azt tuti. Aztán ha befejeztem szakítanék is vele a következő levegővel.

Az ilyen szánalmas férgek nem alkalmasak párkapcsolatra, mentálisan gyenge emberekkel pedig nem járok. Én lenézem az ilyeneket, szóval inkább nem is folytatom.

2014. márc. 1. 22:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, öngyilkos lett, és még utána fenyegetőzik? Én tuti összeszarnám magam...:D
2014. márc. 1. 22:26
 14/24 anonim ***** válasza:
Erőszakos, pszichopata.
2014. márc. 1. 22:26
 15/24 A kérdező kommentje:

engem az érdekel,hogy az orvosi kifejezése mi?

ha van ilyen,mert mi már az összeset kimerítettük...:/

agresszív,zsaroló,zaklató,bántalmazó...és ha nem ír vissza neki a párja akkor már ilyenekkel jön és meg is csinálja tehát nem csak mondja

2014. márc. 1. 22:29
 16/24 anonim ***** válasza:
Egyszer már öngyilkos lett? Hát ki a fenének lenne kedve ezek után egy zombival aludni? Legyen akkor még egyszer :D
2014. márc. 1. 22:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Érzelmi zsarolás? Egyébként meg egy idióta. Ha nekem mondaná ezt a párom, azt mondanám; hajrá

Mondjuk ha megtenné lehet lenne némi lelkiismeret furdalásom...

Ha tényleg tett már ilyet, akkor valami agykurkász valóban kéne neki

2014. márc. 1. 22:30
 18/24 anonim ***** válasza:

De miért nem szakítasz vele? Miért jó az neked ha lelkileg terrorizál? Szakkifejezést akarsz? Elmebeteg, pszichopata.

Ne aggódjál, nem a te lelkeden fog száradni, de ha mellette maradsz, akkor csak pokollá teszi az életed.

Légy bátor és lépj le tőle.

2014. márc. 1. 22:31
 19/24 anonim ***** válasza:

Rá illő orvosi kifejezés: Zombi, élőhalott

Komolyra fordítva a szót, pszichés problémája van. Nem mondanám féregnek, mert pl. a szellemi fogyatékosok sem tehetnek arról, hogy olyanok, amilyenek. Ez már beteg ember. Mindenesetre ajánlom Susan Forward Érzelmi zsarolás című könyvét. Jól leírja a prbolémát. Ha továbbra is folytatódik, hívj egyből pszichiátert, emrt ez akár klinikai eset is lehet.

2014. márc. 1. 22:36
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha engedsz neki, vele maradsz és később a gyerekeiteken fogja kiélni a pszichopata hajlamait, akkor nem lesz lelkifurdalásod?
2014. márc. 1. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!