Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér vagyok, de már nagyon vágyom egy kapcsolatra?
Kb. így nézek ki. Jó ideig próbáltam magan azzal hitegetni, hogy még nem állok készen egy kapcsolatra, van időm, de már borzasztóan vágyom rá! :( Úgy érzem, a súlyfeleslegem miatt nem tetszem senkinek, mert tényleg, idáig senki nem mondta, hogy csinos lennék. Elkezdtem rendszeresen sportolni, és az étkezésemen is fokozatosan változtatok, de még sok idő, míg csinos leszek. Miért ilyen nehéz? :( Úgy érzem, kövérként nincs jogom a boldogságra.
1. Keresel egy hasonló kövér pasit.
2. Lefogysz és válogathatsz a jobbak között is.
szia!
nekem ,majdnem ugyanez a bajom. hallgass meg privátban.
itt nem merem leírni.
Ha úgy érzed, hogy a súlyod miatt nem találsz partnert és le akarsz fogyni, akkor előbb ezt csináld végig! És ne csak a tested, hanem a fejed is "tedd rendbe", tudd elfogadni önmagad, különben akármilyen vékony lehetsz, normális kapcsolatot nem találsz!
Kitartás, minden oké lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!