Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kövér vagyok, de már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér vagyok, de már nagyon vágyom egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés

[link]

Kb. így nézek ki. Jó ideig próbáltam magan azzal hitegetni, hogy még nem állok készen egy kapcsolatra, van időm, de már borzasztóan vágyom rá! :( Úgy érzem, a súlyfeleslegem miatt nem tetszem senkinek, mert tényleg, idáig senki nem mondta, hogy csinos lennék. Elkezdtem rendszeresen sportolni, és az étkezésemen is fokozatosan változtatok, de még sok idő, míg csinos leszek. Miért ilyen nehéz? :( Úgy érzem, kövérként nincs jogom a boldogságra.

2014. márc. 1. 17:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

1. Keresel egy hasonló kövér pasit.

2. Lefogysz és válogathatsz a jobbak között is.

2014. márc. 1. 17:20
 12/24 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben is van számtalan nagyobb darab nő, akiknek párkapcsolatuk van, volt, és van, akinek már férje, családja. Semmi sem kizárt, az esélyed megvan.
2014. márc. 1. 17:21
 13/24 anonim ***** válasza:

szia!

nekem ,majdnem ugyanez a bajom. hallgass meg privátban.

itt nem merem leírni.

2014. márc. 1. 17:30
 14/24 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy a súlyod miatt nem találsz partnert és le akarsz fogyni, akkor előbb ezt csináld végig! És ne csak a tested, hanem a fejed is "tedd rendbe", tudd elfogadni önmagad, különben akármilyen vékony lehetsz, normális kapcsolatot nem találsz!

Kitartás, minden oké lesz!:)

2014. márc. 1. 17:31
 15/24 anonim válasza:
Koveren is lehet tetszeni a fiuknak. Valakik szeretik ha egy lany duci. Csak vard ki a "herceget".:)
2014. márc. 1. 17:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha sportolsz csak étrendet kell válts. Nem olyan nehéz. Én így fogytam 12kilót eddig.
2014. márc. 1. 17:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Meglátásom szerint egy szép arcú, aranyos lánynak teljesen mindegy, hogy milyen alakja van. Sőt ami azt illetti, inkább egy kicsit több legyen, mint kevesebb.
2014. márc. 1. 17:55
 18/24 anonim ***** válasza:
11-es jól mondja! Keress egy hasonlóan kövér pasit! Jaa, gondolom azt meg gusztustalannak tartod és valami normál alkatú férfi kellene az igényeidnek. Hát nem!
2014. márc. 1. 17:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztok le, a netes társkeresők is tele vannak dagadt nőkkel, aztán, a "Kit keres" rovatba meg beírják, hogy sportos, izmos, magas, jólszituált, stb. pasit keresnek. Szálljatok már le a földre, előbb nézzetek tükörbe! :D
2014. márc. 1. 18:17
 20/24 anonim ***** válasza:
akkora vagy mint egy leopard 2-es harckocsi.
2014. márc. 1. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!