Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 20 évesen még nem volt egy komoly kapcsolatom se? :D
Én 21 vagyok és eddig a legkomolyabb kapcsolatom kemény 7 hónapig tartott.. :D
Én még nem izgulok ilyesmin, még előttünk az élet :)
Nem.
Egyébként meg nem vagy semmiről lekésve.
20 évesen is megismerheted életed szerelmét, a lelki társadat, együtt járhattok, elvesztheted vele a szüzességed, jegyesek lesztek 1 hónap után, összeköltözhettek 1 év után, és fél évre rá összeházasodhattok, mert annyira szeretitek egymást, hogy nem akartok várni, mert nincs mire... mindezt első párkapcsolatként is megélheted (ha szerencsés vagy, és ha akarod). Ismerek ilyet.
ott akkor nem feltétlen a külsővel van baj....én se vagyok szép... épp ellenkezőleg. mégsem jelentett különösebben gondot párt találni. Csak kicsit tovább tartott. Több idő kellett. Nem tinikorban, hanem később: 24 évesen ismertem meg, és jöttem vele össze. Egyszerűen azért, mert valakinek tetszettem. Szerelmes lett belém stb....
Tudod, egyetlen ember kell a boldogsághoz. 1 embernek kell tetszeni. Csak te még nem találtad meg azt az egyet. Majd meg fogod. Kedves utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!