Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem kétesnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem kétesnek az egészet? .

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy van egy srác... pár hete ismerkedünk találkozgatunk( nagyon egy hullámhosszon vagyunk...sok a közös bennünk) eddig ugy gondoltam minden rendben..naponta beszéltünk mindig megvártam,h ő keressen... És egy ideig úgy éreztem kezd irántam érezni valamit aztán fordulatott vett és mintha azt sugallta volna h nem érdeklem... tartom magam ahhoz h nem szabad keresnem nő vagyok legyen bennem tartás és nem szeretném ha észre venné,h én teljesen oda vagyok érte... szeretném ezt a fiút de konkrét dolgokról nem beszéltünk annyiban egyeztünk meg,h sodródunk az árral és az lesz a minek lennie kell... Szerintetek feladjam az egészet vagy hagyjam pihenni a dolgokat és majd kiforrja magát? Köszönöm előre is!! puszi

2014. febr. 27. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem adsz neki semmi jelet, mert benned van "tartas" akkor megis mit varsz tole? O is meg minden ferfi ezt ugy fogna fel, hogy te leszarod, es inkabb hagyja a fenebe az egeszet
2014. febr. 27. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért érzed így, mert nagyon kétes az egész.

Hiszen meg is beszéltétek, hogy majd lesz ami lesz. Semmi konkrétum, semmi alap, majd lesz valami. Ez elég kétes.

Vagy maradj ennél az elvnél, vagy ha neked nem jó így, beszélj vele erről és változtassatok.

2014. febr. 27. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"tartom magam ahhoz h nem szabad keresnem nő vagyok legyen bennem tartás"

Na itt basztad el kislányom. Ha te nem érezteted vele, hogy minimálisan is érdekel akkor miért törje magát? Térj észhez amíg nem késő és lelécel valaki mással.

2014. febr. 27. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan keresd, érdeklődj iránta. Attól, hogy nő vagy nyugodtan léphetsz Te is. Lehet pont ezért vett fordulatot a egész, mert Ő azt hiszi, hogy Te nem akarod. És mi van akkor ha azt hiszi, hogy oda vagy érte? Ezen ne rágódj! Inkább őszintén valld be Neki, hogy oda vagy érte és akkor megtudod, hogy Ő mit is szeretne Tőled! Sok sikert! :)
2014. febr. 27. 15:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...most kicsit meginogtam..de ő volt az aki így szerette volna,hogy ne legyen kötöttség majd lesz ami lesz... nem akarom elrontani azzal,hogy nyomulok mert mivan ha ezzel ilyesztem el? utoljára irtam neki,hogy ugy érzem próbál lekoptatni és h miért van ez..de semmi válasz nem érkezett rá...most akkor mit tegyek? nem tudom eldönteni és tudod van valami igazság abban amit irtok de jól esne ha tudnám,hogy neki jelentek e valamit...
2014. febr. 27. 15:25
 6/10 A kérdező kommentje:
a multkor... megint nem irt pár napig..aztán felkeresett és poénból de tényleg csak poénból megjegyeztem neki h azt hittem már nem is beszél velem habár már megszoktam,h egy idő után midnenki leszar...erre ő teljesen felháborodott, h senki nem szar le legalábbis ő nem.. de akkor ezt most mi? tudom,h hülye vagyok de szeretném jól csinálni ennek ellenére mégis elrontom? :(
2014. febr. 27. 15:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Irtóra rágörcsöltél erre a kapcsolatra. Próbálj lazább lenni, hallgass az érzéseidre, ne pedig mindenféle sémáknak, elveknek megfelelni. Úgy tűnik, ő is erre utalt, amikor a sodródásról beszélt.
2014. febr. 27. 17:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Lehet igazad va.. És egyre inkább úgy érzem nem jelentek neki semmit.. Azt mondta neki nincsenek érzései... És tisztaztam vele ha nem kíváncsi rám ne eroltessuk... De úgy érzem nem szeretne h vége legyen mert azt mondta hianyzom... Miért ilyen bonyolult? :(
2014. febr. 28. 21:32
 9/10 kolosszus22 ***** válasza:

Tudod egy férfiban is van tartás, nálunk meg alapszabály, hogy "nem futunk olyan szekér után ami nem vesz fel"! Ha te előadod a távolságtartó nőszemélyt folyamatosan, nem keresed sosem, stb. abból neki az jön le, hogy nem igazán érdekel téged, ez inkább szánalmas így. Jó ha van tartás az elején, de egy kapcsolat már 2 emberen múlik, oda-vissza kell működnie a dolgoknak.

26F

2014. márc. 2. 09:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.. Kiprobaltam mindent amit ajanlottatok.. Figyeltem rá igyekeztem kozeldni..Elmondtam ha bántott valami.. Ő pedig közölte h nem tartozik magyarázattal nem problemazik és nincsenek érzései.. Össze veszett velem és most ott tartunk h befejeztuk... Talán jobb is így... :((
2014. márc. 2. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!