Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 6-7 év korkülönbség az nagyon sok? :oo 14/L
*hàrommal=párommal
Mègvalami, ha nem derült volna ki eddig: èn kezdemènyeztem, jòl döntöttem.
Kedves utolsó én beszólok neked ,és nem azért mert szerintem a 30 év körüli pasiknak csak a szex kell. Hanem mert te 16 évesen húdenagy (me)nőnek képzeled itt magad ,hogy a 16 ,17 de még a 26 éves fiúk is gyerekek hozzád képest ,meg lankadtp*csű kisfiúk. Na mert te miben vagy nagyobb,hogy lány vagy? A pina magában semmi felsőbbrendűséget nem jelent. Most aztán "rohadtul beoltottál " minden fiatal srácot ,te se vagy idősebb ,azt hogy te éretteb vagy minden akár 26 éves fiúnál meg csak az egod hiteti el veled. Bocs az offért mindenkinek de az efféle
lekezelő nagyképűséget nem hagyhattam szó nélkül. 16/f
Most hogy így utólag írtál utolsó, nekem is bocsánatot kell kèrnem csak felkaptam a vizet ès azért álltam neki pampogni mert oltásként fogtam fel
De ahogy utólag leírtad már teljesen máshogy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!