Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal félek attól, hogy a barátnőm agyát újra kimossa az anyja?
Hihetetlen koszban, káoszban, hazugságban élt, de most az anyja megint elkezdte édesgetni a barátnőm meg mintha elfelejtené, hogy miben is élt és mennyi mindent nem engedtek meg neki.
Nekem fél évbe telt mire kitisztítottam a fejét, most, hogy visszaköltözött az anyjához megint mindennaposak a hisztik, teljesen zavart lett, az anyja meg ahelyett, hogy hagyna minket csak bezavar és édesgeti. Ja és nem akar elköltözni, merthogy a saját otthonából nem fog.
Hozzánk meg nem tud, fél évig tudott, de mostmár nem, mert nem engedik a szüleim. Albérletbe se akar menni, mert szerinte pénzkidobás. Szerintem meg az az egyetlen mentsvár arra, hogy normálisan folytathassuk...
Mindketten felnőttek vagytok. Innentől kezdve az egyéni döntésetek, hogy akarjátok-e ezt a kapcsolatot.
Ha ő inkább vissza akar menni a mocsokba, és ez fontosabb neki, mint te, akkro sajnos nincs mit tenni. Megpróbálhatod ügyesen manipulálva esetleg visszaszerezni, de annak szerintem nincs értelme. Miért? Mert igazából akkor nem önmaga döntött úgy, hogy melletted legyen. Úgy meg mi értelme egy kapcsolatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!