Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom. HOGY NEKEM IS JÓ LEGYEN?
Volt egy barátom akivel kb fél év alatt jöttünk össze de 2 hétig jártunk és igazából a távolság miatt sakitottunk de ha találkozunk ez eddig egyszer történt meg akkor izzik a levegő meg odaülök melé odahuz és már a melkasára dőlök de nem vagyunk eggyütt van egy tábor ami minden évben meg van rendezve 1 hét és ide mindeketten megyünk nos és mivel lehetetlen a kapcsolatunk és minketten szerlemsek vagyunk ő arra gondolt h használjuk ki azt az egy hetet vagyis ott legyünk úgy eggyütt vagy valami iylesmi persze csak ha én is akarom és én attól félek h jó h akkor jó lesz meg minden de utánna annyira összetörnék lelkileg h azta:o
mit csináljak?
14/L Ő 17/F
Nem lennél ilyen kétségbeesett ha te is szivvel lélekkel akarnád. Akkor az lenne benned hogy "sz*rok bele mi lesz utána" nem pedig ezen agyalnál.
Ezt először magadba játszd le. Fiatal vagy rengeteg időd van még megtalálni a szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!