Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek van egy régi nagy szerelme, aki miatt otthagyná az aktuális párját?
Volt régen nagy szerelmem, de soha nem hagynám ott érte a páromat, pedig lett volna rá lehetőségem.
Nem mindig az első szerelem a mérvadó és a legnagyobb szerelem, még akkor sem, ha igazán nagy szerelem volt az is.
Nekem volt egy régi nagy szerelmem 15 éves koromban ismertem meg, vagy 20 éves koromig vártam rá. Persze haverkodtam vele, jóba voltam de mindig más pasi került az életébe. Én közbe ismerkedtem de valahogy nem ment úgy, 1 barátnőm volt 3 hónapig jártam vele de ugye ez a dolog hogy ott volt a nagy szerelmem bekavart és tönkre ment a kapcsolatunk.
Nagy nehezen sikerült túl tennem magam a dolgon amikor a lány elköltözött az ország másik felére.
8 hónapja ismertem meg a jelenlegi barátnőmet fél éve vagyunk együtt, nagyon jó minden, végre túltettem magam a régi reménytelen szerelmen így sokkal jobb a kapcsolatom a mostani szerelmemmel.
persze szilveszterkor összefutottam a régi szerelmemmel egy buliba voltunk, mondta hogy visszaköltözik, elkezdtünk beszélgetni mert a közelembe költözött albérletbe itt is dolgozik és mondta hogy most bejövök neki és szívesen járna velem.
Persze ez engem rendesen felkavart, a jelenlegi barátnőmnek egyből elmondtam mindent inkább mert tanácsra volt szükségem és mivel nekem ő a barátom is egybe így úgy gondoltam ketten kell megoldjuk.
Én a mostani barátnőmet nem hagynám ott a régi szerelmemért, most nem érzek semmit iránta csak a jelenlegi barátnőmbe vagyok szerelmes de nagyon. De ez felkavart akkor is.
Én döntöttem elutasítottam a lányt mert már nem akarok tőle semmit.
Barátok megmaradtunk szerencsére nincs is ezzel baj, érzelmileg sem kavar már fel, ő is tiszteletben tartja és a párom is hihetetlen kedvesen kezeli ezt.
De nem hagynám ott a mostani barátnőmet! Nem is tudnám őt megcsalni, belegondolni is rossz.
nem
volt egy nagy szerelmem, volt is példa rá, hogy miatta hagytam el valakit, de csak 20 év alatt..
Most is vonzó, jó fej, de soha ne hagynám ott érte a férjemet, a férjemet jobban szeretem és még nála is vonzóbbnak tartom. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!