Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből látszik, ha egy pasi szerelmes beléd? .
Figyelt kérdés
Mondjuk esetleg nem meri megmondani, de beléd szeretett..valami példák? miket csinál?2009. dec. 11. 17:51
1/11 anonim válasza:
jó kérdés rem adnak mások választ is mert h én erre nem tudom a választ
. és jó lenne :D
2/11 anonim válasza:
én is kíváncsi vagyok....mik a jelei?
3/11 anonim válasza:
első vok am sztm h sokszor megáll veled beszélni
aztán esetleg felvesz msn re
akkor meg még mondjuk h sokat néz suliban órán ha ez a szitu
vagy nem tud komolyan beszélni veled mert zavarban vagy
hirtelen erre gondolok :D
4/11 anonim válasza:
Akár bátor, akár nem az biztos, hogy néz ahol és amikor csak tud. :D
Én speciel mindig köszönök neki, ha ügyes akkor megmondom neki és egyéb apróságok.
5/11 anonim válasza:
hát ezt a lányok szokták érezni :P ha egy fiu szereti őkett
6/11 anonim válasza:
IDEGES,FESZÜLT LESZ S ZAVARBAN VAN MIKOR MELLETTE VAGY...MIKOR TITOKBAN FIGYEL ....MIKOR KÖTEKSZIK ...HA MEGSZÓLÍT VAGY HA EGY KISÉRINTÉSSEL HOZZÁD ÉR.HOGYA ODA MEGY HOZZÁD ÉS HEVESSEBBEN VER A SZÍVE ÉS NEM KAP LEVEGŐT:-) ÉS HA ÁLLANDÓAN OTT VAN AHOL TE VAGY.DE NÉMELYIK SRÁC SZERET HECCELNI A HAVERJAIVAL A CSAJ ELÖTT H Ö MILYEN MENÖMANÓ....KÖZBEN MEG EGY FELFÚLYT HOLYAG. NAGYÁBOL ENNYI .....EVI13
7/11 anonim válasza:
caps off,ne kiabálj mert undoritó.
8/11 anonim válasza:
Szerintem abból,hogy mondjuk ha egy helyen dolgoztok vagy suliba jártok, ha észre vesz vagy valami tuti ,hogy oda megy hozzád.Próbál veled kedves lenni.Mondjuk ha tudja számod kis ürügyökel felhív...Máskép nézz rád mint a többi lányra.És a haverjainak ritig,hogy minden nap meg elmít így vagy úgy,csak hát ezt te ugye nem halhatod,de ha tudsz kérdezz utánna :D
9/11 anonim válasza:
Ha ideges vagy zavarba yön ... esetleg nem találja a szavakat...akk nem hagyod hidegen annyi biztos.:)
figyel téged.amikor egymásra néztek és elmosolyodik ... ezek annak a yelei.:)
10/11 anonim válasza:
Zavarban van ha melletted van, meg se bír nyekkenni, ha megszólal akkor sincs sok értelme, keresi a társaságod, téged figyel, próbál a közeledben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!