Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkoznak vele?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen és ismerősi körömben egyfolytában feljön a téma, hogy nincs barátnőm, meg sosem láttak nővel és ez minden egyes alkalommal szíven üt, mert már 24 vagyok, de tökre úgy kezelnek mint egy gyereket. Egyszer az egyik női ismerősöm addig ment, hogy azt mondta szűz vagyok mindenki előtt (már rég nem igaz). Titeket is folyton ezzel nyaggatnak vagy ez csak nekem irányulhat?2014. febr. 24. 19:54
1/5 anonim válasza:
csak te vagy ilyen béna, hogy hagyod
2/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele és leszállnak majd rólad. Tapasztalat.
23/F
3/5 anonim válasza:
Elég gáz ez a női ismerősöd. Nem mindenki béna, akinek nincs nője. Egyszerűen csak nem érik be alja nővel. Én is ilyen vagyok, bár már volt nem egy barátnőm. Viszont nem is olyan sok, de most nincsen megint egy ideje. A környezeten is múlik. Lehetsz te rohadt jó fej, ha nincs ember, potenciális jelölt az ismeretségi körödben.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát az ismerősi köröm (idősebb emberek) már évek óta ezt csinálják, gyakorlatilag így köszönnek. Azért kérdezem ezt mert nem akarom, hogy a munkában is ezt kelljen tolerálnom.
2014. febr. 24. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!