Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom egyre jobban semmibe vesz. Miért nem érti, hogy zavar, amit csinál?
Feltűnő, hogy mostanában, mindig egy másik lánnyal tölt több időt, mint velem. Valamelyik nap például ismét láttam vele és barátom úgy feküdt, hogy a csaj ölén volt feje, és közben a barátomat simogatta. És nem egyszer volt olyan, hogy mindig felvág valamivel a lány előtt. Meg mindig azzal próbálja nagynak tettetni magát, hogy beszólogat másoknak, a csaj meg csak röhög rajta.
Sokszor próbáltam barátommal beszélni, hogy ha én így nem érdeklem már, akkor inkább szakítsunk, de ő mindig azzal jön, hogy nem tudja miről beszélek.
17/L
Én nem tenném oda, hogy "ha"... Mert ezzel a kezébe adod a lehetőséget, és NEM fog szakítani, megtart tartaléknak.
Hidd el, nem a levegőbe beszélek, tapasztalat.
És a viselkedése nem fog változni.
Úgyhogy ha zavar (márpedig hogy a fenébe ne zavarna, hát sz*rrá aláz), rúgd ki a fa$zba, ennél a gyökérnél csak jobbat érdemelsz.
25L
Nem ártana gondolkodnod a ragaszkodás mellett,általában azzal történik ez akit az érzelmei hajtanak.Egyértelműen hagyjad ott őt,már ma megmondhatod neki.
Keress valaki olyat aki emberszámba vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!