Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségre van szükségem. (? )
hogyan kell felépíteni 1 kapcsolatot?
mikor lehet elkezdeni pl felhívni, mikor lehet elkezdeni tapizni, simogatni nyelves csókot adni a lánynak?
úgy, hogy ne legyek 1 tolakodó bunkó?
kb 4-5 napja beszélünk facen, és érintettünk minden témát, még azt is...most akkor innen hogyan tovább?
felhívjam?
utána meg elhívjam valahova?
és ha elhívtam kb hány centiméter vagy miniméter távolságot tartsak tőle?
hogy lássa, hogy szeretem, de azt is lássa, hogy nem vagyok tolakodó, de viszont azt is lássa, hogy érdeklődöm felőle.
és hol érintsem meg, mikor?
mert gondolom majd meg kell érinteni, de hol?
hmm?
elvileg szeret én is őt.
17l 22f
Neked inkább egy orvos segítségére lenne szükséged.. :/ Nem hiszem el, hogy 22 éves korodig nem jutottál el egy olyan szellemi szintre, hogy ezt egyedül megold. Ha tényleg így van, akkor neked még midnig nem való lány. Legalább utánozz le valami filmbeli udvarlás. Régen bezzeg nem a neten ismerkedtek az emberek és nem volt ilyen probléma, hogy hogy szóljak hozzá / hány centiméter legyen közöttünk (ÚRISTEN ELEVE EZ MEKKORA BAROM KÉRDÉS MÁR, VONALZÓT IS VISZEL HOGY BIZTOSRA MENJ!?)
Btw a kérdésedre válaszolva meg hívd el valahova, csak mint egy barátot. Menjetek el moziba, üljetek be kávézni, sétáljatok. Bár a kávézó/cukrászda + séta lenne a legjobb, így tudtok beszélgetni először. Fontos a másik megismerése. Lehet, hogy nem is bírnád a személyiségét, ne ugorj egyből a kútba, csak távolról közelíts.
Megérinteni még bőven ráérsz, ha meg ő annyira kezdeményezi a testiséget (pl. rögtön az ágyékodat taperálja vagy már első alkalommal ki se száll a szádból), akkor valószínűleg csak lefeküdni akar valakivel, akár veled is. Ha neked ez az első alkalom, akkor nem kéne egy könnyűvérű lányra pazarolni a szép kis szerelmed (már ha komoly kapcsolatban gondolkozol irányát tekintve, ha te is csak megdnád, akkor istenuccse).
Az a 4-5 napja beszélgetünk facebookon nem valami nagy cucc. A neten az ember bátrabban kimondja azokat a dolgokat, amik szemtől szemben a gátlásait feszegetik. Kitudja, lehet csak beetetett és jót szórakozik rajtad :)
Te csak akkor kezdj vele akármi testit, ha már látsz rajta jeleket.. Mittomén hozzád bújik / a válladra hajtja a fejét. Ilyenkor pl megsimogathatnád az arcát, ezáltal ha rád néz szemkontaktus keletkezik. Itt két választásod lesz: lehetsz szánalmasan romantikus és megkérdezed: Megcsókolhatlak? vagy B terv: szimplán megpróbálod megállapítani, hogy vajon most ő is meg akar e csókolni. Van 50% esélyed, hogy eltaláld (vagy igen vagy nem :D) Ezután vagy egy gyökér leszel, aki tolakodó vagy repesni fog tőle, hogy ÚRISTEN MEGCSÓKOLT! Sajnos nem ismerem a lányt, se a köztetek levő kapcsolatot, így ez tényleg csak szerencsejáték.
De ezt a kérdést még mindig nem tudtam feldolgozni se.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!