Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén Lányok! Szoktatok a pasitok után kutakodni?
Figyelt kérdés
Facebook tevékenységnapló, nadràgzseb, telefon, e-mail fiók stb.2014. febr. 22. 08:04
3/9 A kérdező kommentje:
Az komoly.
2014. febr. 22. 08:20
4/9 anonim válasza:
Ezek szerint én nem vagyok átlagos. Bár ezt tudtam eddig is, de nem szoktam semmi ilyesmit!
5/9 anonim válasza:
Ha engem, vagy egy barátnőmet érdekel egy pasi, akkor még azt is megtudjuk róla hogy hogy néz ki a családja, az összes képét lenyomozzuk, de röviden a kedvenc ételétől a legnagyobb ellenségeiig mindent de MINDENT meg tudunk róla néha! Én nem gyakran szoktam ilyet, de nagyon sokan annyit nézegetik azt a pasit a neten hogy az fááj!
6/9 anonim válasza:
nem szokásom.sőt olyan pasi után sem nyomozok aki csak tetszik.sokkal izgalmasabb mikor nem tudsz róla semmit.ha megtudsz róla mindent,elveszti a varázsát
7/9 anonim válasza:
Nem szoktam..
De múlt héten előszőr belenéztem a chatjébe...
Okom volt rá, sajnos igazolódott is, nem megcsalásról volt szó...tudtam előtte is, hogy igazam van, de nem 100% ban, csak éreztem, met úgy szűrtem le...
Csak azét néztem meg, hogy véletlenül se szembesítsem úgy, hogy nincs igazam( ne csináljak hülyét magamból)
De soha többé nem teszem, bűntudatom volt miatta.
Kutakodni nem szoktam.., de zsebeit megnézem, egészen más okból...
Kimosom a ruháját:)
Telefonját pedig lazán felveszem ha nincs a közelben...de nincs is ezzel baj, ő is felveszi az enyémet...
9/9 anonim válasza:
Én a volt páromnak belenéztem egyszer a telefonjába, mert rossz érzésem volt. Be is igazolódott, smsezett a volt barátnőjével.
Akkor egyszer csináltam ilyet és utoljára.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!