Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyetemista altalanos iakolassal?
Hallod te nagyon önző vagy.Semmi esélyed nála,de próbálkozol így aztán elveszítheti miattad a munkát..
Egy ismerősöm ugyanilyen munkakörben dolgozgatott és azért mondott fel mert rá is erőszakosan kezdett nyomulni pár kislány és nem akarta hogy pedofilnak nézzék.
Szia!
13 voltam amikor "szerelmes" voltam az angol tanáromba aki 23 volt. 2 évig voltam szerelmes belé. DE! Miután végeztem mondtam el neki, hogy szerelmes vagyok belé, és nem lett belőle semmi.
Most 18 vagyok, és, ahogy az egyik kommentelő írta azt, hogyha idősebb leszel másképp fogod látni. Amire azt hittem, hogy nagy szerelem mára már csak nevetve gondolok. Azt is írta valaki, hogy "majd később, 5 év múlva." Jelenleg egy szintén 10 évvel idősebb pasit szeretek, annyi különbséggel, hogy viszonozza az érzéseim, kicsit benőtt a fejem, így volt esélyem a kapcsolatra!
Nem fogja viszonozni az érzésidet, és mivel "csak" korrepetál, jó eséllyel tanárnak készül, nem nézne ki jól, hogy már el sem indult a pályán, de egyből egy ilyen kapcsolat. És igen, ne legyél önző! Mondjuk amikor én voltam ennyi idős más volt minden, de várd meg míg végzel, ha igazán szereted az ő életét előbbre kell tartanod mint a saját vágyaidat.
De azok alapján amiket kommentbe írtál nem fogsz te itt senkire hallgatni, remélem szegény pasinak nem lesz gondja miattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!