Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyetemista altalanos iakolassal?

Figyelt kérdés
Sziasztok na szoval van egy fiu az iskolaban aki mar egyetemista viszont szoktam bent latni mert gyerekeknek tart orat es nagyon meg tetszett .. meg (SOSE) voltam szerelmes.. 13 eves leszek o kb 22-23 es olvasgattam kicsit a neten hogyan kell csabitani es mivel altalaban neki is meg nekem is a fejlesztobe van oram ezert arra gondoltam hogy a szemebe nevem malyd es ra mosolygok. zavarba hozom... vagy szerintetek eloszor bejeloljem facebookon ?? az eleg info lesz neki hogy eljusson a tudataig szeretem ?! bocsi csak telorol van. Helyesiras.

2014. febr. 22. 07:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Minimális az esélye annak, hogy ez összejön.
2014. febr. 22. 08:51
 22/35 A kérdező kommentje:
Sehonan.. de nincs a facebokjan jelezve hogy van csajs
2014. febr. 22. 08:59
 23/35 anonim ***** válasza:
Az nem oszt, nem szoroz! Ne vedd készpénznek, hogy nincs barátnője, ez csak annyit jelent, hogy nem mutogatja a kapcsolatát, tudod, az a normális! Ettől még lehet barátnője, és akkor még nagyobb bukta!
2014. febr. 22. 09:04
 24/35 A kérdező kommentje:
2014... Aaaa szerelem hat megis kedvedre olelsz az iden *3*
2014. febr. 22. 09:12
 25/35 anonim ***** válasza:

Hallod te nagyon önző vagy.Semmi esélyed nála,de próbálkozol így aztán elveszítheti miattad a munkát..

Egy ismerősöm ugyanilyen munkakörben dolgozgatott és azért mondott fel mert rá is erőszakosan kezdett nyomulni pár kislány és nem akarta hogy pedofilnak nézzék.

2014. febr. 22. 09:12
 26/35 A kérdező kommentje:
De nem eroszakosan en nem is beszelek senkivel sem az islolaba oran is csak mutogatni szoktam... van egy baratom skivel egy iskolaba jqrunk es sokszor elmegyunk egymas mellet de meg sohasem beszeltunk csak facebookon :/ nem szoktam beszelni az iskolaba .. ezert se tudom mit tegyek nagyon felos vagyok szegyenlos interneten meg kozeli ismerosokkel nagy a szam de altalaban ..
2014. febr. 22. 09:19
 27/35 anonim ***** válasza:
Most vagy nagyon el van cseszve ez a generáció, vagy kamu a kérdés...
2014. febr. 22. 09:25
 28/35 A kérdező kommentje:
Nem kamu kerdes !! komolyan irtam ki tegnap is ki irtam egyet... egy hasonlot csak ott pedagogusnak hivtam mert azthittem az..
2014. febr. 22. 09:27
 29/35 anonim ***** válasza:

Szia!

13 voltam amikor "szerelmes" voltam az angol tanáromba aki 23 volt. 2 évig voltam szerelmes belé. DE! Miután végeztem mondtam el neki, hogy szerelmes vagyok belé, és nem lett belőle semmi.

Most 18 vagyok, és, ahogy az egyik kommentelő írta azt, hogyha idősebb leszel másképp fogod látni. Amire azt hittem, hogy nagy szerelem mára már csak nevetve gondolok. Azt is írta valaki, hogy "majd később, 5 év múlva." Jelenleg egy szintén 10 évvel idősebb pasit szeretek, annyi különbséggel, hogy viszonozza az érzéseim, kicsit benőtt a fejem, így volt esélyem a kapcsolatra!

Nem fogja viszonozni az érzésidet, és mivel "csak" korrepetál, jó eséllyel tanárnak készül, nem nézne ki jól, hogy már el sem indult a pályán, de egyből egy ilyen kapcsolat. És igen, ne legyél önző! Mondjuk amikor én voltam ennyi idős más volt minden, de várd meg míg végzel, ha igazán szereted az ő életét előbbre kell tartanod mint a saját vágyaidat.

De azok alapján amiket kommentbe írtál nem fogsz te itt senkire hallgatni, remélem szegény pasinak nem lesz gondja miattad.

2014. febr. 22. 09:29
 30/35 anonim ***** válasza:
29-es vagyok és 19 éves! Ez lemaradt
2014. febr. 22. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!