Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "hanyagol"?
Alig találkozunk mostanában a barátommal - korábban is csak 2-3 naponta tudtunk találkozni - de most meg már alig heti egy-kétszer. Azt mondja, hogy az utolsó éve az egyetemen, sokat kell(ene) tanulni, írni a diplomamunkát, és emellett még heti kétszer dolgozni is jár. (Mellesleg én is idén érettségizem.)
De mindennap beszélünk, mindig ír smst...
Tényleg nem ér rá velem törődni, vagy valami más van?
Szerintem a maga korában az érettségi legalább akkora feladat, mint a maga idején az államvizsga. Tudom, mindkettőn túl vagyok.
A stressz valóban nagy, meg a feladat is sok, szakdoga, tanulás... De az érettsigre is legalább anyit kell tanulni, ha nem többet.
Én is azt javaslom, hogy őszintén mond el párodnak, mit érzel és meglátod a reakciójából, hogy komolyan mondja e, vagy csak kifogást keres. Ha őszinte, el fogja mondani, hogy ne haragudj , de leköt a suli, nagy feladat. Ha nem , akkor nem lesz kedves, menekülni fog.
Te is fogadd el, hogy számára ez nagy kihívás, ahol tudod támogasd, és ha ő valóban ennyit akar a sulival foglalkozni, akkor kicsit légy türelmes, de tudasd, mellette álsz.-)
Vigyázzatok egymásra, ez csak egy időszak, vége lesz hamar..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!