Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
' Az életemnél is jobban szeretem ' - mondás nem túlzás? Nem gyerekes? Nem szeretheti senki jobban magánál akivel él, akkor magát elhanyagolja, magával nem törődik eléggé.
Az eletemnel jobban is szeretem nem azt jelenti, hogy onnantol kezdce te elhanyagolod magad, mert atadod neki a helyet a furdoszobaban.
Ez teljesen mas dimenzio. Gondolom meg nincs gyereked.
Az eletemnel jobban is szeretem szamomra az, hogy ha kell alarendelem az erdekeimet neki, ha kell a sarkamra allok meg ha faj is, ha kell aldozatot hozok es ha kell tole is ezt varom el. Amikor eleted resze a masik, tiszteled es bescsulud es az eleted szerves resze, amikor mar nem tudod eldonteni, hogy ki a szervesebb az eletetben te vagy o.
10 eve vagyok hazas.
Miért lenne gyerekes. Az a gyerekes, ha valaki valódi tartalom nélkül dobálózik ezekkel a szavakkal.
Most vonatkoztassunk el kicsit attól, hogy kizárólag párkapcsolatban gondolkozunk: szerintem vannak szülők, akik ha úgy adódna, inkább feláldoznák az életüket, hogy védjék a gyereküket, a családjukat. Ez még nem feltétlenül azt jelenti, hogy elhanyagolják magukat. Párkapcsolati szinten már szerintem ritkább az ilyen mértékű szeretet, de ott is elképzelhető.
Őszintén szánom, sajnálom azokat, akik lepontoztak.
Tessék, itt van még egy komment, hogy még egyszer megtehessétek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!