Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen gyerek?
20 éves vagyok a párom 26, 3 éve élünk boldog párkapcsolatban. Ő már elég régóta szeretne gyereket. Persze én is szeretnék, de picit korainak találom még. Egyébként az anyagi háttér meg van hozzá, és nem is vagyok nagyon bulizós fajta mint a mai 18-20 évesek.
Ti mit gondoltok erről?
Szerintem várjatok még a gyerekkel, ha fiatalnak érzed magad hozzá. Nem kell sietni. Lehet, hogy 1-2 éven belül már te is akarsz majd.
Esküvőt amúgy nem akartok?
Szerintem nincs ebben semmi rossz. Anyu 19 volt, apu 20, amikor létrejöttem. Én úgy tudom, hogy nem bánták meg.:D
Tény, hogy könnyebben szót lehet érteni a gyerekkel, ha kisebb a generációs rés.
Nem tudom együtt éltek e... ha nem , akkor legyen együtt élés előbb. Minimum fél évet. Előbb vegyen el, éljetek házasságban is kettesben valamennyit. Utána jöhet gyerek. Már ha akartok házasodni.
Addig ne vállald amíg nem állsz készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!