Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek milyen ez a gondolkodásmód így 24 felé közelítve?
Én is várom az igazit, lassan már 10 éve... néha 1-2 gyenge pillanatomban megkérdem magamtól, hogy mégis mi a nagy büdös lóf/szra várok én??
A választ nem tudom a kérdésemre.
9-es vagyok, igen gyonyoru tortenet, es szeretek veluk talalkozni, mert engem is megerosit, hogy igen leteznek igazi erzelmek.
Egyebkent engem o inspiralt arra, hogy alljak le, (nem voltam kicsapongo addig se) es varjam meg amig egy olyan ferfival talalkozom akivel el tudom kepzelni, hogy eletem vegeig egyutt legyek.
Vagy ahogy az egyik kedvenc blogom szerzoje irja, megvarom azt a ferfit, akit akkor is akarnek, ha 100 masik pasi allna az ajtom elott esmind engem akarna.
Sok sikvert kivanok, es kitartast! Ne add fel, mert meg fogod talalni azt a lanyt akivel tokeletes parost alkottok.
Szia!
Hogy milyen ez a gondolkodásmód? Tökéletes. :)
Ne változz meg. Az a baj, hogy az ilyen emberek, mint te, és akik még hasonlót írtak, inkább mesébe illők, mint ebbe a világba. ^^ De nagyon jó olvasni, hogy azért néha megelevenedik a mese. :)
Egyáltalán nem vagytok unalmasak, csak kevésbé feltűnőek. :) Remélem, hamar megtalálod a királylányodat.:) És előre is boldog szülinapot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!