Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy emiatt nem akar majd velem lakni a barátom? :0
Lassan végzünk a sulival,legalábbis ő, egy évvel nagyobb.
El van határozva milyen egyetemre megyünk tovább, és épp ugyanabban a városban lesz, elég messze innen.
Arra gondoltam, ha már egy városban leszünk, miért lakjunk külön? Kivehetnénk közösen lakást,amit majd közösen is fizetünk így olcsóbban kijönnénk, + együtt lehetnénk, mert most is nehezen tudjuk megoldani a találkákat, együttlétet.
Ma csak úgy felhoztam ezt, mert szóbajött az egyetem téma,és elmondtam ezt,hogy milyen vagány lehetne így.
Erre ő tiszta komolyan azt mondta,hogy szerinte ne, mert úgyse lenne abból tanulás, és ő tanulni akar,nem jó ötlet.
Komolyan, ezért ne akarjon valaki együtt lakni a párjával?Mit gondoltok erről?
Már másfél éve vagyunk együtt.
Mire én is egyetemre kerülök,és persze együtt maradunk lesz kb 3 és fél,4 év.
Már most kezdi lefújni a találkákat a tanulás miatt, ez akkor sem fog változni. Annyi a szerencsém,hogy egy suliban vagyunk most.
Ha már most is lemondja a randikat, akkor nála elkezdődött valami rossz irányba.. Szerintem nem akarta azt mondani, hogy költözzetek össze, mert lehet, hogy már a nyarat se éritek meg együtt..
Várd ki a nyarat, aztán vesd fel újra az ötletet.. Fél év alatt még sok víz lefolyik a Dunán..
Abból kiindulva, amit írtál, a barátod idén érettségizik, vagyis szeptemberben kezdi az egyetemet, te pedig 1 év 7 hónap múlva, ami azért elég hosszú idő.
Szerintem most érdemes lenne arra koncentrálnod, hogy mi van most, és ráértek majd akkor foglalkozni ezzel a kérdéssel, amikor kb. másfél év múlva esedékes lesz.
Addig meg örüljetek annak, hogy most sokat lehettek együtt. :-)
Most olvastam egyik hozzászólásodban, hogy a "lassan végzünk a sulival" úgy értendő, hogy "mire én is egyetemre kerülök,és persze együtt maradunk lesz kb 3 és fél,4 év".
Így meg aztán pláne azt tanácsolom, hogy egy másfél éves kapcsolatban ne három és fél év múlva megoldandó kérdéseken törd a fejed, bármennyire is szeretitek egymást és hosszú távra terveztek.
Éljétek meg a jelen örömeit, foglalkozzatok azzal, ami most van, és majd mindenre megtaláljátok a megoldást a közös életetekben, amikor eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!