Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog, hogy emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy emiatt nem akar majd velem lakni a barátom? :0

Figyelt kérdés

Lassan végzünk a sulival,legalábbis ő, egy évvel nagyobb.

El van határozva milyen egyetemre megyünk tovább, és épp ugyanabban a városban lesz, elég messze innen.

Arra gondoltam, ha már egy városban leszünk, miért lakjunk külön? Kivehetnénk közösen lakást,amit majd közösen is fizetünk így olcsóbban kijönnénk, + együtt lehetnénk, mert most is nehezen tudjuk megoldani a találkákat, együttlétet.

Ma csak úgy felhoztam ezt, mert szóbajött az egyetem téma,és elmondtam ezt,hogy milyen vagány lehetne így.

Erre ő tiszta komolyan azt mondta,hogy szerinte ne, mert úgyse lenne abból tanulás, és ő tanulni akar,nem jó ötlet.

Komolyan, ezért ne akarjon valaki együtt lakni a párjával?Mit gondoltok erről?

2014. febr. 18. 19:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Már másfél éve vagyunk együtt.

Mire én is egyetemre kerülök,és persze együtt maradunk lesz kb 3 és fél,4 év.

Már most kezdi lefújni a találkákat a tanulás miatt, ez akkor sem fog változni. Annyi a szerencsém,hogy egy suliban vagyunk most.

2014. febr. 18. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha már most is lemondja a randikat, akkor nála elkezdődött valami rossz irányba.. Szerintem nem akarta azt mondani, hogy költözzetek össze, mert lehet, hogy már a nyarat se éritek meg együtt..

Várd ki a nyarat, aztán vesd fel újra az ötletet.. Fél év alatt még sok víz lefolyik a Dunán..

2014. febr. 18. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Unszimpatikus. Érthető az érvelés, de ha tényleg nagyon sokat kellenne tanulni, akkor szerintem képesek lennétek lecuppanni egymásról. Itt valami más indok is lehet, de nem akarlak megijeszteni, meg ilyesmik... :D Számomra nyilvánvaló lenne, hogy ha egy városba költözöm a párommal, akkor összeköltözünk. (Kivéve, ha úgy gondolom, hogy nem tart sokáig az a kapcsolat)
2014. febr. 18. 19:49
 14/16 Passiflora ***** válasza:

Abból kiindulva, amit írtál, a barátod idén érettségizik, vagyis szeptemberben kezdi az egyetemet, te pedig 1 év 7 hónap múlva, ami azért elég hosszú idő.

Szerintem most érdemes lenne arra koncentrálnod, hogy mi van most, és ráértek majd akkor foglalkozni ezzel a kérdéssel, amikor kb. másfél év múlva esedékes lesz.

Addig meg örüljetek annak, hogy most sokat lehettek együtt. :-)

2014. febr. 18. 22:11
 15/16 Passiflora ***** válasza:

Most olvastam egyik hozzászólásodban, hogy a "lassan végzünk a sulival" úgy értendő, hogy "mire én is egyetemre kerülök,és persze együtt maradunk lesz kb 3 és fél,4 év".

Így meg aztán pláne azt tanácsolom, hogy egy másfél éves kapcsolatban ne három és fél év múlva megoldandó kérdéseken törd a fejed, bármennyire is szeretitek egymást és hosszú távra terveztek.

Éljétek meg a jelen örömeit, foglalkozzatok azzal, ami most van, és majd mindenre megtaláljátok a megoldást a közös életetekben, amikor eljön az ideje.

2014. febr. 18. 22:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Ebben a korban másfél még semmi, összeköltözésről felesleges beszélni. Szerintem is élvezd a jelent, a többi a jövő zenéje. Felesleges enynire előre gondolkodni.
2014. febr. 19. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!