Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg rosszul esik az egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rosszul esik az egy fiúnak ha azt hiszem, hogy csak megakar fektetni, közben meg szeret?

Figyelt kérdés
Megsértődött rám mert azt mondtam, hogy nem fekszem le vele 5 találkozás után. Azt mondta, hogy rosszul esett neki, hogy azt gondolom, hogy csak megakar fektetni pedig közben fülig szerelmes belém. :D szerintetek?
2014. febr. 18. 18:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem, direkt jól esik neki, hogy csak ennyit tartasz róla.

Mondd, te hol tartod az eszed?

2014. febr. 18. 18:24
 12/13 WheneverYouWant ***** válasza:
A fele ember itt a kérdést nem érti akkor minek válaszolnak...
2014. febr. 18. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg manipulálni akar. Ha jól értettem, te még csak meg sem gyanúsítottad ilyesmivel, csak a szexet nem akarod elsietni. Erre megpróbál bűntudatot kelteni.
2014. febr. 18. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!