Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy sokoldalú, intelligens de kövér lány vagy, akkor hogy fogsz magadnak pasit?
Úgy h elkezdek mozogni már csak azért is, hogy egészséges legyek.
A mozgás ingyen van, max egy sportcipő kell hozzá.
Mivel sokoldalú és intelligens vagyok, ezért tudom, hogy a sport jó dolog, mert nem csak a testnek egészséges, de közben még jól is érzi magát az ember. Mozdulnék futni. Kétnaponta kezdetben 20, majd 30 perc futás elvileg jó cardio mozgásnak számít, 3 hónap után (kihagyás és kifogás nélkül) pedig látható a változás.
Még szerencse, hogy normális testalkatom van. És férfi. És nem kell pasit fognom magamnak.
70kg vagyok 176 cm mellé viszonylag jó alkattal (lehetne rosszabb is).
Rám sem néznek. Mondjuk lehet ,hogy hülye vagyok (lehet látni rajtam o.o...). Még szerencse, hogy nem akarok pasit fogni magamnak :)
Nem tudom hány kiló vagy, milyen alkattal és legfőkébb: nem akarlak elkeseríteni, de a husis lány ma "nem divat" így kevesen merik "bevállalni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!