Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha 15 vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha 15 vagyok és nem volt még barátom?

Figyelt kérdés

Már kezdek ugymond kétségbe esni.

Szerintetek velem van a baj?

Ismerkednék de hogy?

2014. febr. 16. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
nem gáz ne aggódj
2014. febr. 16. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz! :) Nem ismerünk, nem tudjuk milyen vagy. Ismerkedni? Suli, utca, gyorséttermek, internet... :)
2014. febr. 16. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát amikor én annyi idős voltam, ilyen még nem is nagyon forgott a fejünkben. Mindenki az iskolával volt elfoglalva, 18 évesen vártuk az érettségit. Kb. az emberek 10%-ának volt párja és nem is volt az olyan régen (2008-ban).

Szóval szerintem még egyáltalán nem vagy elkésve :) Most így belegondolva, ha lányom lenne és ezt 15 évesen megkérdezné még ki is röhögném :D De igazából megértelek, mert a mai társadalom már szinte kirekeszti azt, akinek 13 évesen még nem volt senkije. Együtt érzek veled. Komolyan.

Szívesen beszélgetek veled ha gondolod, de azt hiszem max. csak barátkozás jöhet szóba a korkülönbség miatt :)

Ennyire öreg lennék? Egyre kevésbé értem a mai fiatalokat.. :D 24/F

2014. febr. 16. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
az a gáz, hogy azt hiszed, hogy az gáz, hogy 15 évesen nem volt még barátod
2014. febr. 16. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:

3-as én 16 vagyok és teljesen így gondolom mint te

hidegen hagy hogy most van-e pasim vagy nincs

kérdező egyáltalán nem gáz!!

2014. febr. 16. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Hármas, én 13 vagyok, de szerintem is beteges az egész. A fiatalok még játszanak, szórakozzanak, stb. Még túl fiatal a korosztályom a szerelmi kapcsolatokhoz.
2014. febr. 16. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
nem
2014. febr. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!