Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom összejöjjek-e vele?
A helyzet, hogy van egy lány, akinek nagyon bejövök (több biztos forrásból tudom, vak sem vagyok). Nagyon jóban is vagyunk kb fél éve. A csaj igazi bombanő, számomra olyan 10/9-es, a szeme is nagyon szép. Tehát minden tökéletes lenne, de:
-nem tudom megtudnék-e bízni benne. Más mint amilyen lányok után menni szoktam általában, csalta meg már barátját, megcsalta VOLNA velem is. Most nincs barátja.
-ezen az egy dolgon kívül tökéletes lenne, kinézetre, belsőre is, csak tényleg nehezen tudom elképzelni magam egy ilyen lazább lánnyal, nem tudom tudnám-e kezelni a helyzetet.
20f
*és emeli kalapját, vagy már emelte is.
És ha magad luzernek érzed, azt nagyon tudom sajnálni,. csak ne testáld olyanra, aki nem az:DD
Képzeld kérdező, volt is, van is tapasztalatom. De ha a kislánynak van egy csepp esze, egy ilyen kérdés után azt is elfelejti, hogy egyáltalán megismert téged.És tudod ne vegyél erre mérget, mert nagyon pofira is eshetsz: van egy lány, akinek nagyon bejövök (több biztos forrásból tudom, vak sem vagyok)
Az, hogy te mit hiszel az egy dolog, az hogy mi a valós, az meg egy másik dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!