Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megkérnétek a barátotokat, hogy mutassa meg az üzeneteit?
Mindig elítéltem ezt, hogy belépünk a másik e-mailjeibe, facebookjába. Régen megadta nekem a barátom a jelszavát, de megmondtam neki, hogy NEM KELL, mert nem szeretném tudni. Ennek ellenére megadta. Én nem adtam meg az enyémet, mert úgy voltam vele, hogy nem kell ennyire bele másznunk a másik magánéletébe.
2 éve vagyunk együtt. A barátom eléggé érdekes felfogású: pl. csak úgy elkezd barátkozni emberekkel, amivel nincs baj, de ezek sokszor lányok.
Az iskolába van egy lány, akit random bejelölt(elméletileg kérdezett tőle valamit). Utána a csaj meg majdnem minden este ráírt a barátomra. Onnan tudtam meg, hogy jóba vannak, hogy a barátom közölte velem: "Xy-nal megbeszéltem, hogy egy nyomorék".(magyarul viccből lenyomorékozta a lányt). Én egyre féltékenyebb lettem, mert a lány egy iskolába jár velünk, és akárhányszor eljött előttünk, a barátom őt nézte. Tudta, hogy féltékeny vagyok, és amikor kiderült, annyit mondott, hogy ezen csak én tudok változtatni, és, hogy nem tud mit tenni.
Aztán a csaj kitett egy új képet, a barátom egyből belájkolta.(ezek még nem jelentenek semmit, ami most jön, az idegesít):
Eddig akárhányszor voltam a barátomnál, mindig napi 3x tuti, hogy belépett a facebookjába előttem, írogatott nekem, stb. Mióta a lánnyal beszélt, ott voltam nála, és amint betöltötte a telefonján a facebookot, elfordította. Amint látta, hogy a velem való beszélgetése villan be, visza fordította.
Aztán múltkor lent voltunk a gépénél. MOndtam, hogy lépjen be a facebookjába, mert írtam neki, és közölte, hogy most nem, mert akkor a telefonján lesz valami a facebookkal, meg stb. És, hogy ne haragudjak, de nem akar. AKárhányszor voltunk gépen, igyekezett, hogy ne töltse be a facebookját a gép-egyből más böngészőt nyitott meg, vagy bezárta.
Undorító dolog, de itthon megpróbáltam belépni az övébe, és nem tudtam....
Vagy rosszul emlékeztem, vagy megváltoztatta a jelszavát.
Azóta minden rendben, már nem beszél a csajjal, DIREKT oda figyel rám, amint jön a csaj, rá se néz, csak rám.
Viszont ez nyomaszt. Felhozni nem akarom, mert félek, hogy rámenne a kapcsolatunk. Inkább az a kérdésem, hogy hogy tegyem túl magam ezen a hülye facebookon??? A legjobb az lenne ha törölném magam, tényleg ez a megrontó.
Nem a Facebook a hibás, hanem az azt használó emberek.
De most tulajdonképpen mi a probléma? Mivel ő adta meg a jelszavát, szerintem nem olyan gáz, hogy megpróbáltál belépni, főleg úgy, hogy nem is sikerült. Említésre sem méltó szerintem a dolog. De ahogy írod, azóta minden rendben van. Mit akarsz neki felhozni?
Elég kemény dió. Egyrészt nem kötelezhetsz arra senkit, hogy mutassa meg az üzeneteit, ráadásul ez durva bizalmatlanságnak és féltékenységnek tűnik. Másrészt viszont nem kicsit furcsa a barátod viselkedése a leírtak alapján.
Én elbeszélgetnék vele ezekről (mondjuk azt kihagynám, hogy megpróbáltam belépni a fiókjába)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!