Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szakítás után kezdem szabadnak érezni magam?
persze csak nehogy az legyen, hogy majd elkezd hiányozni.
ha még is így lenne akkor majd jössz és tanácsot kérsz itt:)
én is a szakítás után olyan 4hétig örültem.. aztán elkezdett hiányozni.
Engem azzal az indokkal dobtak ki 2 év után hogy "nem szeretlek már"- Na ez nagyon tud fájni. Pláne ha 19 éves vagy, és ez volt az első komoly kapcsolatod. Aztán a szakítás után 3 hónapig nem voltam önmagam, bőgtem, befordultam, elhanyagoltam magam, majd egy barátnőm elrángatott egy buliba, ahol rájöttem, hogy én kínlódok, ő meg éli világát. Akkor hirtelen olyan felszabadult lettem, rájöttem, hogy tök fiatal vagyok, előttem az élet, nem vagyok senkinek a csicskája, csak mert rajongok érte, nem keresnek 5 percenként...fél évig egy csoda volt minden napom, soha jobban nem voltam. Aztán jelentkezett, hogy hiányzom neki, és megint bőgtem 2 hétig, majd felhívtam és elmondtam neki, hogy sz4rok az érzéseire, ahogy ő tette velem, és savanyodjon bele a hiányomba, ha akar. Azóta minden megint nagyon jó.
Szóval én azt mondom, hogy élj, élvezd az életed, jobb szinglinek lenni, mint örlődni egy rossz kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!