Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy normális pasit találni 30 évesen?
hogy mit ír magáról, és hogy mit csinál valójában két különböző dolog :)
amúgy szerintem te vagy a kérdező, csak más nickről írsz, hogy igazat adj magadnak.
41.
és akkor mi van? Neked ez miért fáj?
Én is teltebb alkat vagyok... ha úgy tetszik dagadt. Mégis izmos a férjem, bár nem kigyúrtan, csak olyan helyeken dolgozott...hogy izmos lett.
"amúgy szerintem te vagy a kérdező, csak más nickről írsz, hogy igazat adj magadnak."
Nem talált. :) Öt évvel idősebb vagyok a kérdezőnél és férjnél vagyok (én írtam a 12-es választ, hogy 29 éves koromban sikerült csak megtalálni azt, akire társként tekinthetek)
Csak igazat megértem azokat, akik úgy gondolják, nem kell beérni olyannal, akihez nem tudunk vonzódni. Legalábbis én nem tudtam volna ilyennel együtt lenni.
Az meg megint egy más kérdés, külsőre kinek hol van a határ.
40-es mit buktam??!!
pont hogy ráhibáztam
Azt feltételezted, hogy bezzeg a jó pasiknak mindnek egytől egyig esélyt adtam, pedig ez nincs így, mert szerencsére még kapcsolatunk SEM lett, és már rájöttem hogy egy köcs-ög.
1 randit amire elmentem vele, nem neveznék esélyadásnak:)
szerintem igenis esélyadás mert akkor már nem a külcsi az egyetlen ami átjön hanem ott adatik meg a lehetőség az összképadásra. bizony esélyadás ráadásul továbbra sem egyenlőek teljesen az esélyek mert a jó pasinak nagyott kell rontania a sikertelenséghez, ha csak eladja a semmit már az is sikerre vezető.....a nem jó pasinak szénné kell produkálnia magát. még mielőtt megint előszednéd hogy az az 1 akarom mondani egyetlen nem jó pasi is nagyott hibázott a lényegtől ne térjünk el.
igenis esélyadásnak számít kivéve ha fogadásból csinálod ami meg nem egyenes
nem egy olyan pasi volt aki nem volt az esetem, mégis esélyt adtam, és mégis átvágott...
de csak 1 esetet írtam le. ennyi.
de amúgy meg megint kifogásokkal jössz hogy a jó pasinak nehezen ront, több esélyt kap, a kevésbé tetszőnek meg elég egy kis hiba és máris dobva van.
külső alapján ítélsz és mondod meg, hogy én kinek mekkora és mennyi esélyt adok úgy, hogy engem nem is ismersz.
példa: nálam egy nekem tetsző jó pasi ugyanúgy elbukik AZONNAL, ha azt képzeli hogy első randin lefekszek vele, mint egy kevésbé nekem tetsző pasi.
vagy valami más dolog: ha pl a randin tudom meg valakiről, hogy dohányos, mindkét típusú pasi repül, mert nálam dohányos pasi szóba sem jöhet. Akárhogy is néz ki, és akármilyen jó ember. Párkapcsolatra dohányos pasi nekem nem kell. Ez is csak egy példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!