Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem velem tölti a Valentin napot?
Ma direkt készültem itthon,vettem pezsgőt,meg egy kis apróságot a barátomnak.Tudom nem pénzben kel kimutatni a szeretettet,de legalább ma ne veszekedne velem a barátom!
6 éve élünk együtt! ma felhívtam,hogy mikor is jön haza mert akkor úgy készülök,mert vacsorát főzők neki.És közölte velem,hogy ma nem ér rá,mert a munka helyen a kollégájával játszik,hát mit ne mondjak,kicsit lefagytam! de miért pont ma? mindennap játszanak.Holnap is tudnak,de ezt a napot velem tölthetné,Jogos a felháborodásom? vagy én vagyok a hülye?
Ez is csak egy nap, mint a többi. És neked miért nem jó holnap?
Persze, értem, amit mondasz, de talán túl nagy feneket kerítesz a valentín napnak.
Szerény véleményem szerint te vagy a hülye.
Miért pont ma szeretnél pezsgőzni - vacsorát főzni? Holnap már nem is jó? Bármelyik napon megtehetitek, hogy eltöltötök egy ilyen estét egymással. Nem kell ahhoz Valentin-nap.
(Így az írásodat olvasva nem csodálom, hogy annyian utálják...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!