Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már el valakit az akkori párjától? Együtt vagytok ezzel az illetővel?
Ha igen ,hogy történt? Szeretőként kezdődött és komoly lett, vagy a párotok annyira belétek szeretett, hogy elhagyta az exet?
Neme és kort is írjatok léci!
08.13-as vagyok! Egyet értek az elöttem szólóval!Vannak jelei annak hogy csak játszik vagy komoly!
Nem a jelenlegi párom az első akinek a szeretője voltam (valahogy mindig a nős pasikat fogtamki :) )
Viszont az előzőeknél voltak ilyenek hogy: "ne hívj,majd én hívlak" "ha nagyon fontos akkor is csak smst írj", ha belenéztem a telefonjába,az én nevem nem volt benne, hanem férfi néven szerepeltem!
A jelenlegi páromról onnan tudtam hogy nem csak játszik, hogy amellet hogy a nőjének a testvére bíztatott hogy ne törődjek azzal h.van valakie, nyiltan felválalt mindenhol, kézenfogva sétáltunk az utcán!Bármikor hívhattam és fel is vette, és bár nem a nevem volt a telefonjába,úgy voltam beírva hogy szerelmem!
Szóval ilyen apró jelekre figyelj!Vidd el a lakhelyeteken nyílvános helyre és figyeld meg hogy viselkedik!
oh addig mi még nem jutottunk ám el:)
hogy elhívjam vagy ilyesmi. ráadásul a tanárom, szóval még neccesebb.
de nem házas még, és kb 2-3 éve van barátnője.
majd meglátom mi lesz...
hát nem tudom, mert olyan flörtölés szerű volt az egész.
Végig tele smile-val, meg, hogy nagyon is jól nézek ki meg ilyenek.
nem tom ,szerintem az udvariasságba egy tanár részéről nem fér bele, hogy a külsőmet ecseteli emailben:)
ja és direkt kifaggattam a többieket, hogy velük milyen hangú emaileket üt meg és senkivel sem olyan közvetlen, mint velem.
a dogámra is mosolygós fejet rajzol, meg mindig van 1-2 vicceskedő megjegyzése utóiratban,a többieknek is jófej leveleket ír, de semmi személyeskedés.
ezért gondoltam, hogy velem akkor flörtöl.
Köszi a véleményedet.
Lehet igazad van, de lehet nem:)
Én is gondoltam már arra, lehet a csajával rajtam röhögnek.
De nem feltétlenül kell így lennie. És senki másnak nem ír ilyeneket meg csinál olyat,mint velem ,pedig tudom,h más is szimpi neki,mert órán kimutatja.
Csak velem....
Na mindegy, én nem lépek,m nem akarok szétcseszni kapcsolatokat, ha meg rossz, majd ő úgyis lép:)remélem.
Ja ha tanár akor ne is törődj vele, sztem!
Tapasztalat!
velem az infó tanárom nyíltan az osztály elött is flőrtőlt, még a tanárok elött is beválalta, de aztán arra jutottunk hogy jó buli volt!
Olyan mértékü volt a nyílt flört hogy sosem felejetem el: megkérdeztem órán hogy kér e kekszet és közölte hogy sexet bármikor és majdhogynem kiküldte az osztályt!Volt hogy bejött más órára és közölte a tanárommal,hogy nincs órája unatkozik, uhogy elhívna engem az óráról!Szünetbe tele volt a folyosó tanárokkal diákokkal odajött átölet és megcsókolta a nyakam!
Szóval sztem így itéld meg a tanár-diák flörtöt!Ne szeress bele, nem lessz semmi!Ahoz jobban féltik az állásukat
Oké, azóta nagy kanyart vettek a dolgok.
Azóta folyamatosan emailezünk, de ez napi rendszerességet, sőt, néha naponta több emailt is jelent. Találkoztunk is már, ahol jól egymásba gabalyodtunk,de szex nem volt. Úgy alakult a helyzet, hogy ő utasította vissza, hogy menjünk fel hozzám, pedig kb kihámozott már a ruháimból. Végig azt mondta, nem szép dolgot csinálunk és ez nem ismétlődhet meg. Ennek ellenére most megint találkozni akar...
Tudom, hogy szörnyű dolgot tettem, de mégis most mit akarhat?Ott volt a lehetőség, hogy megdugjon,ha csak azt akarná, mégis hazament a csajához(aki mellesleg végig hívogatta,h hol van már). Azt hittem bűntudata lesz és nem keres, de már megint látni akar...mit akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!