Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diplomás férfinál csak diplomás nő jöhet szóba?
3-as vagyok: Nem írtam bele, hogy az eddigi ismerkedése során, a nőknél a diploma és a felépített karrier hiányzott számára...
(nem én vagyok az illető, nem kell ezért lepontozni, mert csak elmeséltem)
Igen, ne sértődj meg kérdező, de nekem fontos az, hogy a barátnőmön lássam, hogy akar valamit az élettől.
És ezek legtöbbször - de nem mindig a diplomásak.
Eddig mindkét bnőm diplomás volt.
27/F
Sőt, minél magasabb képzettségű egy nő, arányaiban annál nagyobb az esélye, hogy kiállhatatlanabb.
Ha BA diplománál magasabb van neki, akkor 10-ből 6-7-szer bejön, hogy sokkal férfiasabb, irányítóbb, akaratosabb viselkedése van, mint az átlag nőknek.
Egy időben emiatt még inkább kerültem is a diplomás nőket, de azóta ennél szofisztikáltabb lett a gondolkodásom. De továbbra is egy általános igazság számomra, hogy minél kevésbé képzett egy nő, annál nagyobb eséllyel nőiesebb. Remélem lehet érteni.
Tehát 10-ből 6-7 MA diplomás nő nem túl nőies sem viselkedésében, sem öltözködésében.
És 10-ből 6-7 mondjuk érettségivel rendelkező nő sokkal inkább áll közelebb a klasszikus, legtöbb férfi fejében élő feminim nőképhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!