Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el? Vagy próbálkozzak? 16/F
Mepgróbálok rövid és tömör lenni.
Barátom volt a lány, többet éreztem, elmondtam neki. Ő aztmondta, lehet jó lenne meg minden, de inkább maradjunk barátok. Majd elmúlt egy kis időre a barátság, nagyon szomorú voltam. Most megint jóba vagyunk, de sajnos még mindig szeretem. Mit csináljak?
szerintem hagyd őt...:( tudom hogy nagyon nehéz nekem is volt ilyenem... sajnáltam nagyon mert utána elbaszódott a barátságunk is, aztán újra jóba lettünk, és inkább nem mondogattam neki h jöjjünk össze, stb... aztán nemsokra rá Ő mondta h akar tőlem valamit.. kicsattantam a boldogságtól... de viszont mikor összejöttünk már nem volt annyira közös témánk, és természetesen szakítás óta, alig beszéltem vele( félév alatt 2×..)
tehát ha szeretnéd a barátságot megtartani akkor szerintem hagyd..
16/L
16/L
volt már ilyen szitum nekem is. szivás :s . szerintem a barátság fontosabb. irto nehéz lesz elfelejtened de nem feledd a barátság szolhat egy életre szerelem viszont sajnos nem :( :)
Válassz: A) bevallod neki h szereted: ő még mindig nem érez így irántad (szerintem így van, különben azért valahogy jelezné feléd), és megszakad a barátság, vagy elkezdtek járni, de akkoris ott van h mi van ha szakítotok, akkor is vége a barátságnak, sőts, mindennek.
B) maradj a barátja. Lehet h először nehéz, d ehosszabb távon talán ez éri meg a legjobban. Ha ezt választod próbálj meg tovább lépni, randizz mással:) Sok sikert én az utóbbit ajánlom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!