Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a torna tanárba mit tegyek? :S
Figyelt kérdés
-2014. febr. 13. 09:43
11/13 anonim válasza:
Ülj le, és gondolkodj el azon, hogy mekkora köztetek a korkülönbség. Gondold végig, mi lesz 10-20 év múlva. Meg hogy őt kirúgják az állásából, ha összejöttök. Akkor is, ha csak nyomulsz rá, és ő ezt nem jelenti az igazgatónak. Ha pedig miattad repül, valószínűleg nem lesz túl boldog miatta.
Szép dolog a szerelem, de nem véletlenül vannak törvények, melyek tiltják a tanár-diák kapcsolatot.
Vár meg, míg végzel a sulival. Addig tanulj sokat, légy sikeres a vizsgáidon, így jobb eséllyel találsz később jó melót. Aztán utána próbálkozz, ha akkor szerelmes leszel még belé.
12/13 anonim válasza:
Mégis mit kéne tenned? Bejárni rendesen az órákra! Semmi egyebet. Én is tanár vagyok,és tudod,hány diák "szerelmes" belém? Sok! (Ezt most nem nagyképűségből mondom) Sőt...anno én is odavoltam az egyik tanáromért. Ezen sokan átesnek. Majd elmúlik... Szép napot!
13/13 A kérdező kommentje:
:'(
2014. febr. 13. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!