Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randiról szólni kellene otthon?
hát én örülnék ha randi előtt állna majd elém a kölköm. nemtőm függetlenül... mert akkor nekieshetek a fejmosással, hogy mire figyeljen, stb:P
kiteregetném neki a pasis gondolkodás rejtelmeit, stb..:) ha ezt még korábban nem tettem volna meg...:)
de ez szülő függő.
én szart se mondok el itthon amióta az eszemet tudom mert nem látom értelmét.. csak a balhé meg a kedv és önbizalom lehúzás van bármit mondasz.
Hát mondanám, hogy ne hazudj, mert
-rosszulesik a szüleidnek ha kiderül
-ha valami történik, nem tudják hol vagy
De lehet én azt mondanám, hogy boltba megyek, haverhoz átmegyek, könyvtárba, stb. Az én szüleim nagyon várták, hogy összeszedjek valakit, szal mondtam valamit, aztán mentem. Nem volt szükségem arra, hogy még két ember izguljon a randim miatt, meg utána faggasson, hiába szeretem őket. Szóval akkor mondtam először, hogy csajjal találkozom, amikor már kb összejöttünk. 18 voltam akkor.
Azok, akik azt mondják, semmi közük a szüleidnek ahhoz, kivel hová mész, nah, nekik ne higgy. nem tudom, az ilyen ember miféle családban nőtt fel, de mikor én randizni jártam, elmeséltem anyukámnak, kivel hová, egy-két alapinfót megosztottam vele, s annyi. Majd randi után kérdezősködött. De hát kivel beszélnéd meg az ilyen helyzeteket, ha nem a szüleiddel?
Nyugodtan mesélj nekik róla, örülni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!