Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a szemében látszik hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szemében látszik hogy szeret, miért tagadja le?

Figyelt kérdés

Látszik a szemében hogy szeret, csillog/ ragyog a szeme mikor rám néz, minden jel arra mutat h érdeklem, hogy szeret, de ő mégis tagadja, utána meg "bedepizik". Most akor mi van?

19 évesek vagyunk.

2014. febr. 12. 11:42
1 2
 1/13 Rizsa válasza:
Nem szeret
2014. febr. 12. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szeret, csak nagyon fél, hogy átcseszed a fejét és kiszolgáltatottá válik az érzései miatt.
2014. febr. 12. 11:49
 3/13 A kérdező kommentje:
De én elmondtam h engem érdekel ő, tetszik ( oké így nem h szeretem) én kiszolgáltatott lettem neki, akkor miért nem tudja mégse elmondani?
2014. febr. 12. 11:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért terrorizálod?
2014. febr. 12. 11:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Legalább van saját brazil szappanoperád :)
2014. febr. 12. 11:52
 6/13 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces komolyan kérdezem.

Mert rohadtul nem tudom túl tenni magam rajta, ha nem értem.

2014. febr. 12. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha egy komoly kérdést tettél volna fel legalább elárulod hány évesek vagytok és te vagy a fiú vagy a lány, stb.....
2014. febr. 12. 12:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocs, a kort írtad.
2014. febr. 12. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nagyot csalódott, és most fél kimutatni az érzéseit. Te pedig ne erőltesd ennyire, fogadd el, és kész. Lényeg hogy veled van. (veled van?). Ha ennek ellenére nincs veled, akkor pedig szintén igaz lehet az első mondatom... Fél.
2014. febr. 12. 12:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Én a lány vagyok.
2014. febr. 12. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!