Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudod, hogy papucs a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod, hogy papucs a pasid?

Figyelt kérdés

Kedves, figyelmes, gondoskodó, imád engem 2,5 év után is. Bármit megtesz, szinte mindegy, mire kérem. Meghallgat, bújik, megnevettet, vigyáz rám.

DE.

Nem áll ki magáért, nem beszél a problémáiról, néha olyanokat mond, hogy "úgyis az van, amit te akarsz", "mindig igazad van", "viccesebb vagy nálam". Ezek engem nagyon zavarnak, úgy érzem, nincs elég önbizalma, én meg azt a kicsit is elnyomom, ami van. Nincsenek komolyabb barátai, ritkán járunk el.

Szerintetek?

2014. febr. 12. 11:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 10:

Erről rengeteg A4-es oldalnyi szöveget le tudnék neked írni, esküszöm.

De talán nálam a legfontosabb oka a viselkedésemnek az volt, hogy az összes ex-barátja bántotta és elnyomta. Neki kuss volt, néha meg is verték. Én pedig igyekeztem nem akadályozni, vagy korlátozni semmiben, akármennyire is pofátlan vagy bántó dolgot akart csinálni. Cserébe én lettem az elnyomott és a mostani barátja az eddigi legagresszívabb és legalpáribb, akivel összehozta a sors. Nálam okosabb ember azt mondta, hogy "vannak olyan emberek, akiknek kell a verés". Ezt pedig én nem adtam meg neki.

2014. febr. 12. 15:59
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ezt pedig én nem adtam meg neki."

Persze, ezt értem, de ettől még nem kell magadat verni :).

Amúgy a leggyakrabb egyszerűen az, hogy ezek a nők ösztönösen alkalmazzák az érzelmit manipuláció olyan eszközeit, mint a bűntudatkeltés, mártírjáték és társai, amit a pasik nagy része nem tud lekezelni. Gondolom, nálad is erről lehetett szó.

2014. febr. 12. 17:21
 13/13 A.R. ***** válasza:
Tedd össze a két kezed, hogy van egy ilyen "papucsod" mert ha ezt elkótyavetyéled akkor csak a "k****ögöket fogod kapni és akkor majd rájössz mi a helyzet ;)
2014. febr. 12. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!